10/02/2016, Saat: 13:37
(Son Düzenleme: 10/03/2016, Saat: 13:46, Düzenleyen: koolandgang.)
Bu yakışıklı fırçamız
Bu da bir müddet tanışıklık sonrası hali
24mm sentetik kardeşi ile beraber çekirdek aile fotoğrafı
Burada da fazla kilodan kareye sığamamış hali
Bunlar şimdilik burada dursun. Daha sonra bir de biz fotoğraflayalım. Biraz daha kullanayım sağlıklı bir inceleme yazabilirim umarım.Bu arada bu da sitesinin linki.
http://deluxe-shaving-co.myshopify.com/
Not: Yukarıda yazdım ama hassas olduğum bir konu, yine yazayım. Üstte ki fotoğraflar, Anthony'ye aittir.
Retro Deluxe | Tipsoft Manchurian | Tipsoft HMW | Semogue 2013 Special Edition
Tipsoft'lar aşağı yukarı tüm forum tarafından bilinen fırçalar. Semogue Special Edition'sa SOC'ın biraz ötesi diyelim. Owners Club kullanmadım ama, yazılıp çizilene göre böyle bir durum var gibi.
Retro'yu, Arko, Cade, Le Pere Lucien, Mama Bear's, I Coloniali Mango, De Vergulde Hand, Mitchell's Wool Fat ve son olarak da Tabac ile köpürttüm. Sabun seçen bir fırça değil, yumuşak sert ayırmıyor. Ne verseniz süpürüyor. Ebat itibariyle anormal bir su tutuşu var buna bağlı olarak köpük de yutuyor Diğer fırçalarımla scuttle da köpürttüğüm de, köpük kapta görünürken, bu fırça kap da bir şey bırakmıyor. İlk perde de yüzünüzü şımartırken, ikinci de iyi yükleyemediyseniz, köpüğü parmaklarınızla sıyırmanız gerekiyor ki, ben bunu diğer fırçalarım da en son yüzümü yıkamak için yaparım. 30mm hiç düşündüğüm bir ölçü değildi. 24 hatta iyi bir 22mm bile beni tatmin ediyor açıkçası. 30mm hep lüks olarak düşünmüşümdür. Hele istenen fiyatları düşünürsek, haksız da sayılmam. Zaten bu da ilk olarak sapına vurulduğum için dikkatimi çekti. Knot'u sonradan gördüm. Üstüne kıl kalitesi ve fiyatı da eklenince almak farz oldu.
Kullanınca, aslında 30 milimin öyle kontrolü zor, sağa sola köpük dağıtan gereksiz bir lüks olmadığını anlamak uzun sürmüyor. Öncelikle en sert sabunları bile kısa sürede yükleyebiliyorsunuz. Köpüğü de çabucak yapıyor ve sıcak tutuyor. Yüze uygulaması da kolay. Kısacası rotasyonum da sırasını sabırsızlıkla beklediğim bir parça.
Fiyat olarak da ulaşılamayacak bir yerde değil. Hatta fiyat performans ürünü diyebiliriz rahatlıkla.
Yüz de köpürtmeyi denemedim hiç, kremle de kullanmadım. Yüz için Semogue Special ve kremlerle birlikte sentetikleri kullanmayı tercih ediyorum.Umarım objektif ve işe yarar bir inceleme olmuştur
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...