Yorumları: 314
Konuları: 6
Geleneksel tıraşa başladıktan sonra buradaki yorumları okuyup cildime uymaz diyerekten denememiştim. Yurtdısından gelen bir siparişime hediye olarak eklenmişti. Önce denemek istemedim birkaç gün sonra denemeye karar verdim ve şu ana kadar kullandığım bütün jiletlerden en konforlusuyla karşılaştım. O paket tam bana göre bi hediyeydi tabi buradan aldigim derby jiletler cildime uymadı.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
firma ısrarla tam olarak aynı ürün olduğunu beyan ediyordu
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 314
Konuları: 6
Belki de özel bi seriye denk gelmiş olabilirim tabi öyle bir üretimleri var mı bilmiyorum.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Dostlar bu derby jilet ulker gurubununmuydu ben bilmiyordum
http://www.radikal.com.tr/ekonomi/ulker-...i-1352169/
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
02/05/2016, Saat: 18:48
(Son Düzenleme: 02/05/2016, Saat: 18:48, Düzenleyen: izbe.)
Haberde satıyor diyor ya
@dikdik_s hocam
1 saat önce okuduğum haberde de tamamını satın alacak diyor:
http://www.hurriyet.com.tr/gozde-girisim...r-40098123
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Abi aynen bende 2 kere farklı yerlerde tamamı ile farklı anlamlı haber okudum. Artık su haber, gazetecilik isi cidden bitti. Ne yazdıklarını kendileri bilmiyorlar. Neyse. Derby le zaten anlasamazdım ama ulkerin oldugunu bildikten sonra daha elimi de surmem.
Yorumları: 1,182
Konuları: 27
05/06/2016, Saat: 00:17
(Son Düzenleme: 05/06/2016, Saat: 00:22, Düzenleyen: Niko.)
Arkadaşlar, dün bir milyoncuda Derby Jilet gördüm. Deneyeyim bakalım, diyerek aldım. 2 kez ustura ile ve 2 kez de rutuş için kullandım. Çok beğendim..
Ustura ile kullandığım için mi böyle güzel tıraş yaptı anlamadım
Ön yargılarım paramparça oldu resmen
Ustura ile beğenen oldu mu bu jileti, merak ediyorum?
Edit: Daha ilk kullanımda yazıları silindi jiletin
Yorumları: 398
Konuları: 12
(05/06/2016, Saat: 00:17)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, dün bir milyoncuda Derby Jilet gördüm. Deneyeyim bakalım, diyerek aldım. 2 kez ustura ile ve 2 kez de rutuş için kullandım. Çok beğendim..
Ustura ile kullandığım için mi böyle güzel tıraş yaptı anlamadım Ön yargılarım paramparça oldu resmen
Ustura ile beğenen oldu mu bu jileti, merak ediyorum?
Edit: Daha ilk kullanımda yazıları silindi jiletin
Tavsiyem eğer jilet alacaksanız,bunları hacimli olarak satan bilindik yerlerden almanız.Hacimli satış yapan yerler daha fazla kar edeceğim diye köylü kurnazlığı yapmazlar kolay kolay.
Ustura tıraşında cilde ilk temas eden yer jilet olduğu için normalden daha agresif bir hale gelir jilet.Bu yüzden ustura tıraşında derbyi beğenirim.
Yorumları: 1,182
Konuları: 27
(06/06/2016, Saat: 01:23)Mauser Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tavsiyem eğer jilet alacaksanız,bunları hacimli olarak satan bilindik yerlerden almanız.Hacimli satış yapan yerler daha fazla kar edeceğim diye köylü kurnazlığı yapmazlar kolay kolay.
Ustura tıraşında cilde ilk temas eden yer jilet olduğu için normalden daha agresif bir hale gelir jilet.Bu yüzden ustura tıraşında derbyi beğenirim.
@Mauser
Haklısınız dostum, bilindik yerden almak her zaman daha mantıklı tabii ki. Ama geçenlerde yine bir milyoncudan aldığım Perma Sharp mükemmel çıkarken, K....L' da sizin tabirinizle hacimli bir yerden aldığım Perma'yı tıraş esnasında değiştirmek zorunda kaldım. Bu biraz da şans işi anladığım kadarıyla..
Asıl şaşırdığım ise bugün 3. kez kullandığım Derby, Ej89 ile harika tıraş çıkarttı. Tamam, usturadaki yakın teması anladım da, son derece mild bir aletle, üstelik 3. kullanımda bu derece yakın bir tıraş olmamı sağlayan bu jiletin biraz hakkını mı yiyoruz, diye düşünmekten de kendimi alamadım..
Yorumları: 112
Konuları: 1
Düz mantık düşündüğümüzde ilk 1-2 tıraştan sonra jilet yumuşadığı için daha konforlu bir hal alabilir.