Yorumları: 624
Konuları: 17
teknigi biraz daha gelistirelim mi
)
konumuz arkoyu modifiye etme.
yayvan bir tencereyi ocaga koyup ocagi hafif ateste isitmaya baslayin amac icine koydugumuz kaynar suyun sogumasini engellemek.
metal tasta eriyen arko iyice kivama gelince algida max cubugu gibi bir cubukla karistirin ve icine kokusunu begendiginiz bir esans (haci yagi gibi yag esans olmali) koyup homojen karisim olana kadar karisitirin 5dk kadar.
sonra arkonuzun mis gibi yeni kokusuyla trasiniza ekstra bir zevk katin.
dip not
uyu asiri isitip sabunu yakmayin sakin.asiri veya az esans da koymayin.esans kivamini az koyun once koku sizi tatmin etmezse ayni islemi tekrar yapip yine esans ilave edin.
keyifli gunler
Yorumları: 1
Konuları: 0
makara bulun ,arkoyu tamamen soyup makaranın üzerine yerleştirin makaranın altından çiviyi sabuna sokun alın size sabun işiniz oldugunda kullanın.makara tahta ve büyük olmalı ören bayan mesela
Yorumları: 1,182
Konuları: 27
(12/06/2016, Saat: 13:58)beylikum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: makara bulun ,arkoyu tamamen soyup makaranın üzerine yerleştirin makaranın altından çiviyi sabuna sokun alın size sabun işiniz oldugunda kullanın.makara tahta ve büyük olmalı ören bayan mesela
Eskiden berberler çubuklu sabun kullanırdı. Marka hatırlamıyorum. Resim bulursam ekleyeyim
Yorumları: 15
Konuları: 4
Merhaba.
Bu ürünün kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Aldım ama kabında mi kopurtmeliyim, içine sıcak su koymalı miyim bilemedim. Teşekkürler.
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
@Arapaho komşumuz bir kase bitirdi, ikincisine başladı diye hatırlıyorum. Kendisine sorabilirisiniz...
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 118
Konuları: 2
Değişik sabun arayışlarımın başında ilk bunu kullanmıştım, ben beğenmiştim. Kokusu çok güzel, birde ucuz. Şimdilerde ingiliz asilzadesi olduğumuz için artık değişik sabunlar deniyoruz
buna bir daha ne zaman sıra gelir, bilmiyorum.
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
(28/02/2017, Saat: 17:53)Arapaho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değişik sabun arayışlarımın başında ilk bunu kullanmıştım, ben beğenmiştim. Kokusu çok güzel, birde ucuz. Şimdilerde ingiliz asilzadesi olduğumuz için artık değişik sabunlar deniyoruz buna bir daha ne zaman sıra gelir, bilmiyorum.
+1
Yorumları: 15
Konuları: 4
Sizlerin kullandıginiz İngiliz sabunlar nelerdir? ?Uygun fiyatlı varsa alalım deneyelim. Bütçemiz şimdilik Türkish.?
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Komsum ulkemizdeki 10 litre benzin parasına Mitchell Wool Fat deneyebilirsin, impa dan.
Yorumları: 286
Konuları: 1
(01/03/2017, Saat: 07:09)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum ulkemizdeki 10 litre benzin parasına Mitchell Wool Fat deneyebilirsin, impa dan.
Yaptığım alışverişleri benzin hesabına vurdum
Beynime beynime zımzığı yedim sabah sabah
En basiti zırt pıry araba yıkatmak yok
Yerine ayda 28 lt fazla benzin alıcam
Bedava yıkıyolar zaten
Sabuna gelince sabun değil ama tobs krem, benzin hesabı ile
Uzun süre sizi götürür
Adıyamandan petrol çıkana kadar böyle artık.
Teşekkürler@ dikdik_s