Yorumları: 921
Konuları: 2
Bayram tıraşları başlamış üstat sana da iyi bayramlar ve herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Telefondan foruma girdiğim için bu başlığa pek uğrayamiyorum. Bugün fırsat varken buraya da yukleyelim son iki tıraşı.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@DeaKeN komşum, sıhhatler olsun.
Artistik olan fotoğrafları buraya, düz olanları günün tıraşı başlığına koyuyordunuz, bugün bi yanlışlık oldu heralde
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
(15/09/2016, Saat: 18:48)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DeaKeN komşum, sıhhatler olsun.
Artistik olan fotoğrafları buraya, düz olanları günün tıraşı başlığına koyuyordunuz, bugün bi yanlışlık oldu heralde
aynen üstat bi değişiklik oldu bugün kırmızı biraz bozunca buraya atmak istemedim. Ama yakalamış olmanıza da hayran oldum açıkçası
Nazım Hikmet
Nazım Hikmet
Yorumları: 342
Konuları: 10
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/