30/12/2016, Saat: 20:49
Çok yorucu bir günden sonra eve geldim. Biraz da rahatsızım. Boğazım ağrıyor ve ateşim var. Üstüne üstlük yarın sabah da seyahatim var. Birazcık keyifsizce elimi uzattım hediye paketine. Bir salladım, sabundur diye düşündüm. Ardından hediye paketini açtım. İşte o anda tabiri caizse g*tüm heyecandan tavana vurdu. Dakikada 120 atan kalbim herhalde bir 190 vuruşu görmüştür. O anda beynimde 4-5 tane flashback oldu. Şöyle ki @dikdik_s komşumun attığı bazı mesajları hatırladım.
Ve en önemlisi ve beni en çok güldüren aşağıdaki mesaj:
@dikdik_s komşum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Gözüm sürekli puro sevmenin de verdiği gazla Cubano Edition'a gidip duruyordu. Beni çok mutlu ettiniz. Uzun süredir aldığım en güzel hediye bu oldu. Çok teşekkür ederim.
Not: Hislerimiz karşılıklı.
(08/12/2016, Saat: 23:22)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin
kanki sende delta varmıydı varsa ne var
(09/12/2016, Saat: 09:09)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delta yok ama edinmeyi düşünüyorum.
(09/12/2016, Saat: 12:25)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin
ok dur herifle konusuyorum acele etme belki ozel indirim kaparız.
(18/12/2016, Saat: 17:02)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hala bekliyoruz hocam. İkna olmadı mı adam indirime?
(19/12/2016, Saat: 10:08)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ah ahh, konusurken kolay bırakalım gidelim bu ulkeyi demekte,
al iste soyle acındıramıyon kendini yabancıya, tutup elini koyun pazarlıgı yapamıyon; La alıcıyız la diyemiyosun.
(26/12/2016, Saat: 14:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu adamlar Türkiye'ye gönderimde bedeli düşük yazıyorlar mı?
(27/12/2016, Saat: 13:04)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet. Bedelde sıkıntı olmuyor.
Acele etme yeni farklı modelleri gelecekmis.
Ve en önemlisi ve beni en çok güldüren aşağıdaki mesaj:
(15/12/2016, Saat: 23:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihankeskin o biri sana yılbası ayagına acıkca askını ilan etmis yaw
@dikdik_s komşum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Gözüm sürekli puro sevmenin de verdiği gazla Cubano Edition'a gidip duruyordu. Beni çok mutlu ettiniz. Uzun süredir aldığım en güzel hediye bu oldu. Çok teşekkür ederim.
Not: Hislerimiz karşılıklı.
https://instagram.com/buyukkotukurt/