Yorumları: 9
Konuları: 0
(16/02/2017, Saat: 21:44)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ilhan bey sabun henuz impa ticarette bulunmuyor. Cok yakin zamanda Mustafa Bey getirtecektir. Ben urunu Ispanya menseili yourshaving sitesinden aldim. Site ile ilgili detay bilgilere forumumuzun "Buradan Aldim" bolumunden ulasabilirsiniz.
@Tahir, saygilar bizden hocam.
Bilgi için çok teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(16/02/2017, Saat: 21:08)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakalim @onurcakmak hocam, övüldüğü kadar var mı? Yoksa yeni bir i coloniali vakasi mi olacak bilemiyorum?
İzbe cogu begenenlerin aksine icoloniali ye bende hic ısınamamıstım. Ama sv yi begeniceginizi dusunuyorum. Hayırlı olsun.
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(16/02/2017, Saat: 21:30)ialpay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun.
Kendimi daha önce tanıtmadım kusura bakmayın. Ben İlhan Alpay. 2 aydır bu geleneksel tıraşa başladım. Herkeze selamlar.
Size bir sorum olacaktı. Bu sabun Impa'da kutulu satılıyor. Sanırım siz yedek versiyonunu almışsınız. Nereden temin ettniz acaba?
Hoşgeldiniz öncelikle.
Bu sabun yeni çıktı. Kutulu versiyonu yok.
Kısa süre içinde stokta olacak.
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 9
Konuları: 0
(16/02/2017, Saat: 22:02)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz öncelikle.
Bu sabun yeni çıktı. Kutulu versiyonu yok.
Kısa süre içinde stokta olacak.
Teşekkürler Mustafa Bey. Gelmesini bekliyoruz
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Gart...
Yorumları: 286
Konuları: 1
(16/02/2017, Saat: 22:11)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gart...
Abooooovvv..
Güle güle eskisin, elinizde parçalansın, kahrol above !!
Pardon cümleye yanlış girdim çıkamadım.
Güzel günlerde kullanın inşaallah..
(16/02/2017, Saat: 22:17)CMO05 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abooooovvv..
Güle güle eskisin, elinizde parçalansın, kahrol above !!
Pardon cümleye yanlış girdim çıkamadım.
Güzel günlerde kullanın inşaallah..
eskimiyor çelik
Teşekkür ederim
Gart...
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@GartBnx üstadım hayırlı olsun. Bu aletin güzel bir yüzey dokusu ve ayrıca harika bir ağırlık dengesi var, duruşu da çok yakışıklı. Benim şimdilik en beğendiğim SE bu. Elimdeki SE aletlerden bir tek bu feather jiletleri dizginleyebiliyor. Güle güle kullanın.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(16/02/2017, Saat: 22:23)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx üstadım hayırlı olsun. Bu aletin güzel bir yüzey dokusu ve ayrıca harika bir ağırlık dengesi var, duruşu da çok yakışıklı. Benim şimdilik en beğendiğim SE bu. Elimdeki SE aletlerden bir tek bu feather jiletleri dizginleyebiliyor. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Bende bu gece feather super pro ile deneyeceğim. Seveceğimi hissediyorum
Gart...