Yorumları: 1,462
Konuları: 82
17/06/2012, Saat: 00:14
(Son Düzenleme: 17/06/2012, Saat: 00:17, Düzenleyen: eggman.)
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
guzel fotograflar. ancak uzun zamandir inceliyorum gercek keskin kisim isik yansitmadigi icin tam bir kaniya varilamiyor bunlar bevel denilen kismin fotograflari. keskin kisimda capak catlak var mi uc duzgun bir hat mi diye fikir veriyor sadece. keskinlik ve komfor hakkinda net bilgi vermiyor.
ben soyle bir test yapiyorum. ustura ile ya da jileti takilmis aletle suyla islatilmis sakal uzerinde kesmeye calismaksizin bir iki cm ilerliyorum. takilma yada cekme yapiyor mu yoksa kayiyor mu diye. sonra bicaga bakiyorum. killarla beraber ne kadar deri goturmus. kepek goruntusunde oluyor deri. ne kadar az deri parcasi ve ne kadar cok kil parcasi varsa o kadar iyi oluyor.
aslinda hepsi bir sekilde sakali kesiyor ama ciltle uyumlu olmasi lazim genelde bu konu atlaniyor.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
permanın maşallahı var dalga dalga
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(17/06/2012, Saat: 01:57)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: permanın maşallahı var dalga dalga
ama bu düzensiz hatta rağmen affetmeden kesiyor. Shark mikriskop altında ne tür geometrik şekil çıkarırdı merak ediyorum eğer perma bu şekildeyse
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
Bu mikroskop fotoları tıraş kalitesi hakkında bir fikir vermiyor. Zamanında ben de çok ilgilenirdim bu konularla ama gereksiz olduğunu anladım. Deneyimli kullanıcıların da dediği gibi en iyi ve kesin test yöntemi tıraş olmaktır.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
(17/06/2012, Saat: 10:13)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu mikroskop fotoları tıraş kalitesi hakkında bir fikir vermiyor. Zamanında ben de çok ilgilenirdim bu konularla ama gereksiz olduğunu anladım. Deneyimli kullanıcıların da dediği gibi en iyi ve kesin test yöntemi tıraş olmaktır.
Bence de kesinlikle en guzel test yontemi tıraş olmaktir. Tavsiyem ise diğer herşeyi sabit tutup jileti degistirmek. Yani aynı yuz hazırlığı ayni sabun veya krem, ayni makinada ayni aciyla ve ayni teknikle kullanilan farkli jilet. Sonrasinda yine ayni aftershave ya da balm. Tabi bir de ayni uzunlukta sakal ile yapilan test jiletin size uyup uymadığı hakkinda en kesin bilgiyi verecektir.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(17/06/2012, Saat: 07:55)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (17/06/2012, Saat: 01:57)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: permanın maşallahı var dalga dalga
ama bu düzensiz hatta rağmen affetmeden kesiyor. Shark mikriskop altında ne tür geometrik şekil çıkarırdı merak ediyorum eğer perma bu şekildeyse
o utanmış ondan çekememişler zaten
"çekmeyin beni çekmeyin beniii"
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
jiletle ustura agzini kiyaslayan guzel bir konu acmistim. orada usturanin daha duzgun oldugu yaziyordu ozetle.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98