Yorumları: 4,215
Konuları: 119
Forumda
burada 200 ml kolanyaların 20 lira fiyatlarla
oldukça rağbet gördüğünü gördüğümden
belki bu efsane markanın ürünlerinin oldukça ekonomik olduğunu
bilmeyen vardır diye düşünerek sizleride bilgilendirmek istedim arkadaşlar
1 lt oldukça iyi kalitede
Tütün Lavanta (ben bunların devamlı kullanıcısıyım)
Ve diğer birçok çeşit
11,50 tl litre
6,85 tl 500 ml
tütün :
http://shop.eyupsabrituncer.com/index.cf...in_catid=2
lavanta 500 ml 6,85 :
http://shop.eyupsabrituncer.com/index.cf...in_catid=2
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Fiyat gerçekten çok iyi ama ben est tütün kolonyasini denedim, pek beğendiğimi soyleyemem. Kesinlikle kötü değil ama kokusu beni kesmedi. Ben esman in yaptığı tutun kolonyasini daha cok begeniyorum. Bu arada her ikisi de tabac in kokusundan oldukça uzak.
Yorumları: 514
Konuları: 67
(20/06/2012, Saat: 10:05)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiyat gerçekten çok iyi ama ben est tütün kolonyasini denedim, pek beğendiğimi soyleyemem. Kesinlikle kötü değil ama kokusu beni kesmedi. Ben esman in yaptığı tutun kolonyasini daha cok begeniyorum. Bu arada her ikisi de tabac in kokusundan oldukça uzak.
Tabac'a yakın bir tütün kolonyasına denk geldiniz mi? Tabac'a da gittikce alıstık
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
geçen yaklaşık 3.9 liraya 1 litre migrosun kolonyasından aldım ve çok beğendim. pereja üretiyormuş. P/F süper.
(20/06/2012, Saat: 11:38)totan35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/06/2012, Saat: 10:05)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiyat gerçekten çok iyi ama ben est tütün kolonyasini denedim, pek beğendiğimi soyleyemem. Kesinlikle kötü değil ama kokusu beni kesmedi. Ben esman in yaptığı tutun kolonyasini daha cok begeniyorum. Bu arada her ikisi de tabac in kokusundan oldukça uzak.
Tabac'a yakın bir tütün kolonyasına denk geldiniz mi? Tabac'a da gittikce alıstık
Maalesef.
Ama denedigim 9-10 çeşit icerisinde en beğendiğim esman marka olan.
(20/06/2012, Saat: 12:08)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçen yaklaşık 3.9 liraya 1 litre migrosun kolonyasından aldım ve çok beğendim. pereja üretiyormuş. P/F süper.
onlardada çeşit yok hocam keske lavanta ve tütünde olsa
ama limon kolay litre/2.5 tl
bim karayel kolonyasını Dünyalara degişmem
(20/06/2012, Saat: 10:05)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiyat gerçekten çok iyi ama ben est tütün kolonyasini denedim, pek beğendiğimi soyleyemem. Kesinlikle kötü değil ama kokusu beni kesmedi. Ben esman in yaptığı tutun kolonyasini daha cok begeniyorum. Bu arada her ikisi de tabac in kokusundan oldukça uzak.
düzce tütün kolanyaları gibi saf tütün kolanyası olmadıgından size farklı gelmiştir hocam içeriğinde tütün dışında baya baya birşeyler mevcut
Üst Nota: Karabiber, narenciye kabukları, adaçayı.
Orta Nota: Gül, yasemin, ylang-ylang, lavanta, hint çimeni.
Alt Nota: Tütsü,
tütün, paçuli, meşe yosunu, ladin reçinesi, vanilya.
(tütünü formülde araki bulasın durumunda
)
ben çok seviyorum ama
düzce tütün kolonyası iyi midir?
nerelerde bulunur? fiyat bilgisi mevcut mu?
Bim in karayel limon kolonyasini biz de ailecek begeniyoruz.
Tütün de dediğiniz gibi olduğundandir muhtemelen.
karayel benim hoşuma gitmiyor