(23/06/2017, Saat: 18:00)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, ben yeterince anlaşılmadığımı düşünüyorum. Yorumum sadece bu başlık özelinde değildi. Başka bir başlıkta yazdığım yorum ve sorudan sonra muhatap alınmamam ve üstüne bazı yorumlarda atıfta bulunularak tabiri caizse "dalga geçilmesi" beni rahatsız etti. Birkaç başlığı birlikte değerlendirseydiniz anlardınız beni.
Foruma rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Bundan sonra forumda aktif olmayacağım, sadece "okuma" modunda kalacağım. Hoşça kalın.
@msakalli Ben yeterince açık anlaşıldığınızı düşünüyorum. Katıldığı ilk günden itibaren bu foruma yapmış olduğu paylaşımlarla geniş bir yelpazede gerek bilgisini gerekse ilgisini hiçbir karşılık beklemeden cömertçe biz forum üyeleriyle paylaşan
@SumNauta Şefik Bey dostumuza yapmış olduğunuz yakışıksız yaklaşım (okuduğunuz kitaplar bir işe yaramamış iması ) dolayısıyla kendisi bu gibi nezaketsizliğe maruz kalmamak için forumdan ayrılmıştır .
Şahsen tanıdığım , bilgisine ve benim için daha önemlisi bu bilgiyi etrafındakilerle büyük bir alçakgönüllülükle , heyecan ve zevk duyarak paylaşma isteğine hayran kaldığım dostumun tanıdığım süre boyunca gerek şahsıma , gerekse forumdaki bazı üyelerle ortak sohbet ortamında bulunduğumuz sırada diğer dostlarımıza hiçbir saygısızlık ve nezaketsizlik yaptıgına şahit olmadım .
Ayrıca sizede bahsettiğiniz gibi , yaptıgınız nezaketsizlik karşısında şahsınızla dalga geçtiğine dair bir mesaja raslamadım.
Kendisiyle yapmış olduğum görüşmede asla foruma geri dönme niyetinde olmadığını ve forumun nazik üyelerine sevgi ve selamlarını ilettiğini ve kendisine ulaşan herkese aynı ilgi ve alakayı esirgemeyeceğinin bilinmesini istediğini şahsıma iletmiştir.
Evet , yeterince anlaşıldığınızı düşünüyorum zira yukarıda belirttiğim gibi yaptığı şey sadece biz forum üyelerini paylaşımlarıyla hobileri ve deneyimleriyle forumumuzu bilgilendirerek zenginleştiren bir üyemizi , bunlardan faydalanmak yada aksi tespitlerinizi deneyimlerinizi belirtmek yerine tüm bunları hangi zamana sığdırdığını sorma nezaketsizliği ile forumdan ayrılmasına neden olmanın niyetiniz açısından yeteri kadar anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
"Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar."
Giordano Bruno