Yorumları: 629
Konuları: 12
@Gartbnx manastır biralarının kendine özgü bardakları gibi duruyor gayet şık. İyi günlerde kullanın.
Şunun gibi
http://www.ritzenhoff.com/wp-content/upl...e_web1.jpg
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Komşular güle güle kullanın fırçalarınızı.
Özellikle
@GartBnx fırçanıza bayıldım çok zarifmiş. Keyifle kullanın.
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Bayağıdır hiç bir yere resim koymuyordum. Bunun nedeni biraz kendi kendime ara vermiş olmamdı. Artık yavaş yavaş eksik resimleri tamamlama zamanı. En iyi puro kokulu sabunu aramaya çıktım. Elinde puro kokulu sabun olanlar da bana bir mesaj atsınlar. Bu arayışımda ilk iki sabun Henri et Victoria ve Van Yulay'ın sabunları.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@cihankeskin
Cihan su van yulay ı bir deneyip donus yaparmısın. Soap of the gods harika deyip, cok iyi ovuyorlardı, belki ben buyuk beklenti icindeydim, bana nemlendirmesi cok yuksek hatta bazen gereginden fazla yaglı gelen ama koruması oyle cok da iyi olmayan, boyle bir degisik karakterde geldi. Tanıtım falan yapıcaktım forumda, ama boyle bir degisik karakterde cıkınca yazmadım. Sende bir test edince fikirlerini yazarsan sevinirim.
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 90
Konuları: 2
Thater 4125/2 26 mm.
Impa ticaretten Mustafa beye ilgili ve saygılı esnaflığı için teşekkürler.
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
Elimdeki stok azalınca edinmeyi düşündüğüm bir sabundu. Hediye gelmesi süpriz oldu. Cok bekletmeden direkt rotasyona sokacağım.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 90
Konuları: 2
(28/10/2017, Saat: 09:18)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elimdeki stok azalınca edinmeyi düşündüğüm bir sabundu. Hediye gelmesi süpriz oldu. Cok bekletmeden direkt rotasyona sokacağım.
Benim de edinilecekler listemdeki bir sabun. Güle güle kullanın.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@bleak
Dunyanın en guzel fırcalarından birini aldınız. Hayırlı olsun, guzel tıraslarınız olsun.
@posicor
Dunyanın en guzel sabunlarından birini aldınız. Hayırlı olsun guzel tıraslarınız olsun.