Yorumları: 5
Konuları: 1
İsmim Dinçer.Yağlı bir cilde sahip olduğundan internette araştırma yaparken tesadüfen geltir ailesiyle tanışma fırsatım oldu.Traş artık eziyet olmaktan çıktı sabırsızlıkla beklediğim ve zevk aldığım bir hobiye dönüştü.Katkılarınızdan dolayı geltir ailesine teşekkür ederim.Herkese keyifli tıraşlar
Yorumları: 632
Hoşgeldiniz,umarım artarak devam eder tıraş hobiniz.
Yorumları: 88
hoşgeldiniz
keyifli tıraşlar şimdiden..
Hoşbulduk,forumu okudukça günden güne artıyo
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Merhabalar hosgeldiniz. Tıras esnasında fırca kullanımı olu deriyi kaldırır, peeling etkisi yapar, gozenekleri acar.
Arko gibi fazla nemlendirici ozelligi olmayan sabunları kullanırsanız cildinizdeki yaglanmanın-etkilerinin daha azaldıgını goreceksiniz. Islak tırasa ve aramıza hosgeldiniz.
Hoşbulduk
Evet haklısınız.ıslak tıraşa başladıktan sonra cildimde gözle görünür değişiklikler oldu.Artık ıslak tıraş benim için vazğeçilmez bir tutku
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
@dino06 hoşgeldiniz.Tıraş keyfiniz daim olsun.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 600
Konuları: 5
(03/11/2017, Saat: 19:19)dino06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsmim Dinçer.Yağlı bir cilde sahip olduğundan internette araştırma yaparken tesadüfen geltir ailesiyle tanışma fırsatım oldu.Traş artık eziyet olmaktan çıktı sabırsızlıkla beklediğim ve zevk aldığım bir hobiye dönüştü.Katkılarınızdan dolayı geltir ailesine teşekkür ederim.Herkese keyifli tıraşlar
Erken teşekkür etme bence
Fırçalar, sabunlar keseye tesir eder burası. Bende evellden vardı bu hastalık burayı buldum kronikleşti
Keyifli tıraşlar ...
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@dino06
Foruma hoşgeldiniz. Size keyifli tıraşlar dilerim..
Yorumları: 591
Konuları: 3
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar, konforlu tıraşlar dilerim.