Yorumları: 600
Konuları: 5
İstediysen bu fiyatı bir daha seneye bulursun pound da 6,5 lira falan olur . 30 euro işi sıkıntı.
Yanlız bu simpson un sahibi kim ise sinekten yağ çıkarıyor. %50,01 yazmış 1 den sonrasını da yazsaydın
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
(23/11/2017, Saat: 18:19)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediysen bu fiyatı bir daha seneye bulursun pound da 6,5 lira falan olur . 30 euro işi sıkıntı.
Yanlız bu simpson un sahibi kim ise sinekten yağ çıkarıyor. %50,01 yazmış 1 den sonrasını da yazsaydın
Öyle cidden komşum
.
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
(23/11/2017, Saat: 18:05)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.simpsonshavingbrushes.com/st...ian-marble
https://www.simpsonshavingbrushes.com/st...erry-swirl
Bu yukarıdaki ikisi hep almak istediğim fırçalardı ayrıca limited edition. Fiyat %50 düşmüş gibi. Ama şu 30 euro yurt dışı alışveriş sınırı düşündürüyor. Yine de karar verirsem bir yol bulunur gibi. Ama hali hazırdaki fiyat bile yaklaşık 600 TL tutuyor .
(((
Was: £239.95
Now From: £119.95
You save £120 (50.01%)
)))
btoprak hocam yeni site kredi karti kabul etmiyor. Paypal istiyor.
Yorumları: 629
Konuları: 12
Bu döviz kurları, bu kargo ücretleri ve bu $30 limiti ile bizim uluslararası internet alışverişinden istifade etmemiz çok mümkün görünmüyor. Daha geçen gün başbakan e-ticareti, interneti falan anlatıp öyle yaptık, böyle yaptık diye övgüler düzüyordu ama bu ülkede insanların internet alışverişi yapması uluslararası anlamda her geçen gün daha da zorlaştırılıyor.
Kol saati, güneş gözlüğü, fotoğraf makinesi, ayakkabı aldığımı hatırlıyorum internetten yıllar önce. Çünkü limit $100'dı ve gümrüğe çok nadiren takılıyordu. Şimdi $20 yi geçerken gümrüğe takılır mı soruları başlıyor. Kozmetike gelen kısıtlama bir yandan, PayPal problemi diğer taraftan, bankaların döviz kurundan %2-3 geçirivermeleri diğer taraftan derken iyice keyfi kaçtı işin.
En son bir internet alışverişlerinde vergi muhabbeti vardı. O da gelirse tam olacak. En azından alsak mı diye düşündüğümüz şeyleri de düşünmemize bile gerek kalmayacak.
@rocnel Murat Bey e burdan seslenelim. Var mi hocam sizde bir kara cuma etkinligi?
Mesela adjustable v2.0 da felan
Yorumları: 600
Konuları: 5
(23/11/2017, Saat: 19:28)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu döviz kurları, bu kargo ücretleri ve bu $30 limiti ile bizim uluslararası internet alışverişinden istifade etmemiz çok mümkün görünmüyor. Daha geçen gün başbakan e-ticareti, interneti falan anlatıp öyle yaptık, böyle yaptık diye övgüler düzüyordu ama bu ülkede insanların internet alışverişi yapması uluslararası anlamda her geçen gün daha da zorlaştırılıyor.
Kol saati, güneş gözlüğü, fotoğraf makinesi, ayakkabı aldığımı hatırlıyorum internetten yıllar önce. Çünkü limit $100'dı ve gümrüğe çok nadiren takılıyordu. Şimdi $20 yi geçerken gümrüğe takılır mı soruları başlıyor. Kozmetike gelen kısıtlama bir yandan, PayPal problemi diğer taraftan, bankaların döviz kurundan %2-3 geçirivermeleri diğer taraftan derken iyice keyfi kaçtı işin.
En son bir internet alışverişlerinde vergi muhabbeti vardı. O da gelirse tam olacak. En azından alsak mı diye düşündüğümüz şeyleri de düşünmemize bile gerek kalmayacak.
Bize bu şartlarda bitimizi yemek düşüyor ...
Yorumları: 151
Konuları: 6
23/11/2017, Saat: 22:48
(Son Düzenleme: 23/11/2017, Saat: 22:50, Düzenleyen: yener.)
50 dolarlik ss mamba ya 25 dolar kargo bedeli isteyen italyan berberini ulu manitulara emanet ediyorum.
https://www.italianbarber.com/products/r...fety-razor
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@izbe
Ya italian harbi sacmalamıs, 22usd asagı shipping cıkarmıyor.
Yourshaving,tvb, englishshaving ler falan bize artık gelirse gelir, italian ı favorilerden kaldırıyorum artık baba ben.