25/11/2017, Saat: 00:50
@ahraz Tabac sabunu severek kullanıyorum. Jilette bir timor iyi fakat o da o paraya değermi tartışılır.
İNCELEME:Weleda RasierCreme
|
25/11/2017, Saat: 00:50
@ahraz Tabac sabunu severek kullanıyorum. Jilette bir timor iyi fakat o da o paraya değermi tartışılır.
25/11/2017, Saat: 01:00
Zorunlu iniş kısmına çok katılamasam da, krem mevzusu çok faydalı oldu. Aslında incelemelerde belki de memnun kalınmayan ürünler daha önemli. Diğer türlüsünü zaten alan memnun kalacak ama böyle ürünlerde baştan oluşacak memnuniyetsizliğin önüne geçiliyor.
(25/11/2017, Saat: 01:00)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zorunlu iniş kısmına çok katılamasam da, krem mevzusu çok faydalı oldu. Aslında incelemelerde belki de memnun kalınmayan ürünler daha önemli. Diğer türlüsünü zaten alan memnun kalacak ama böyle ürünlerde baştan oluşacak memnuniyetsizliğin önüne geçiliyor. Aslında şöyle açıklasam daha iyi olur,malumunuz üzere havacılıkta değişik emergency durumları var.Pilotlar da bunlara göre eğitiliyor,hatta bu melekeleri kaybetmesinler diye belirli aralıklarla eğitimler yapılıyor.Hatta ''crew resource management'' eğitimleri ile yardımcı pilotlar başta olmak üzere kaptan pilotun yapmış olduğu hataların ve tutarsızlıkların önüne geçilmeye çalışıyor.Zorunlu iniş kısmında anlatmaya çalıştığım şey pilotun başarısı ya da başarısızlığı değil.Durumun o hale gelmesinin önlenmesi.Yoksa %70 oranında sağ salim inmemizin pilota bağlı olduğunu bilen ve tahmin eden bir insanım.Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.Meslek mi?
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
25/11/2017, Saat: 01:19
(25/11/2017, Saat: 01:08)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında şöyle açıklasam daha iyi olur,malumunuz üzere havacılıkta değişik emergency durumları var.Pilotlar da bunlara göre eğitiliyor,hatta bu melekeleri kaybetmesinler diye belirli aralıklarla eğitimler yapılıyor.Hatta ''crew resource management'' eğitimleri ile yardımcı pilotlar başta olmak üzere kaptan pilotun yapmış olduğu hataların ve tutarsızlıkların önüne geçilmeye çalışıyor.Zorunlu iniş kısmında anlatmaya çalıştığım şey pilotun başarısı ya da başarısızlığı değil.Durumun o hale gelmesinin önlenmesi.Yoksa %70 oranında sağ salim inmemizin pilota bağlı olduğunu bilen ve tahmin eden bir insanım.Umarım kendimi doğru ifade edebişmişimdir.Meslek mi? Sinir hastası ya da alışveriş manyağı olmazsam inşallah diyeyim . Üst tarafa katılmamak elde değil ancak bazen de gerçekten her türlü kontrole/önleme rağmen önüne geçilemeyen aksaklıklar oluyor.
25/11/2017, Saat: 01:25
(25/11/2017, Saat: 01:19)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinir hastası ya da alışveriş manyağı olmazsam inşallah diyeyim . Uçmak; özel bir eylem.Kendinizi taksi şöförü gibi görmezsiniz umarım. Önüne geçilemeyen aksaklık yoktur,yanlış planlama,vizyon eksikliği,düşüncesizlik... diye yazacaktım vazgeçtim.Az vokta vardır.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
25/11/2017, Saat: 01:32
Taksi şoförlüğünde sıkıntı yok, otomobil kullanmaktan da çok keyif alıyorum, kamyondan da hatta forkliftten de
25/11/2017, Saat: 01:38
(25/11/2017, Saat: 01:32)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taksi şoförlüğünde sıkıntı yok, otomobil kullanmaktan da çok keyif alıyorum, kamyondan da hatta forkliftten de Kalmadı Hocam sizin gibileri,maşallah.Kolaylıklar dilerim.
bir yıl daha bitiyor
25/11/2017, Saat: 02:16
İnceleme için teşekkür ederim üstadım, elinize sağlık.
25/11/2017, Saat: 11:39
(25/11/2017, Saat: 02:16)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme için teşekkür ederim üstadım, elinize sağlık. Beğenmenize sevindim Hocam.Asıl ben teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
25/11/2017, Saat: 14:29
Eline sağlık abi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İnceleme: Palmolive Classic Tıraş Kremi | marv | 16 | 8,562 |
06/02/2022, Saat: 23:06 Son Yorum: marv |
|
Sandalwood Tıraş kremleri İnceleme ve Karşılaştırma | MetsGo | 19 | 8,406 |
30/10/2020, Saat: 13:22 Son Yorum: onurcakmak |
|
İNCELEME : Prosar Traş Kremi | habaz | 13 | 8,860 |