Yorumları: 2,889
Konuları: 24
@Oguzhan53 komşum güle güle kullanın, bir yorumda ilk fırsatta almak istiyorum demişsiniz ben de ortaya gelişine vurdum. Ailenizle sevdiklerinizle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim.
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 655
Konuları: 6
@gr00v3r komşum çok teşekkür ediyorum, gerçekten küçük dolabımdaki büyük eksiği görmüşsünüz. 5-6 gün önce mertsel komşuya yeni scuttle ne zaman çıkar diye sormuştum. Yarın hemen bi kullanayım ben bunu sıcak sıcak
ayrıca kırmızısının tonuda en sevdiğimdenmiş.
@Dragon komşum, SV hayranı birisinin ikea kabıyla uğraşmasına gönlüm razı gelmedi, güle güle kullanın. Ayrıca mesaj için tahminler vardı, alalım o tahminleri efenim
Yorumları: 341
Konuları: 2
@Samet güzel günlerde mutlulukla kullanınız. Gerek dolabınız gerekse kırmızı prorasolar canlandı gözümde çok uygun olacağını düşündüm. İnanın kendime almış kadar mutlu olmuştum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 243
Konuları: 4
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
01/01/2018, Saat: 13:38
(Son Düzenleme: 01/01/2018, Saat: 14:26, Düzenleyen: ahraz.)
@mertk Komşumun Kıymetli hediyeleri.Çok güzel seçimler.Grey Flannel beğendiğim bir parfüm,sv ise malum.Trig jileti biliyordum ama minora ben de olmayan bir jiletti.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu güzel organizasyon için de @cihankeskin kardeşime teşekkür ederim.2019 beklemeden yapalım böyle organizasyonlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 341
Konuları: 2
Sevgili
@pilotic komşumun ince notuyla birlikte hediyelerini ailecek açtık, küçük kızım sabunun kokusuna bayıldı
Tüm katılımcı dostlara sevgiler, teşekkürler
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 629
Konuları: 12
01/01/2018, Saat: 14:41
(Son Düzenleme: 01/01/2018, Saat: 14:48, Düzenleyen: pilotic.)
@Dragon komşuma güzel hediyeleri için teşekkür ederim. Bu vesileyle herkese tekrar mutlu bir yil dilerim.
Yorumları: 172
Konuları: 1
@bekvural dostuma teşekkür ediyorum. Not yazıp ürün isteseydim bu kadar olurdu. Cadı fındığı ne zamandır aklımdaydı. Sepette tutuyordum. İçimi okumuş. Sağolun,varolun.
@ahraz üstad güzel günlerde kullanın. Size alacak birşey bulamayınca kendime alışveriş yaparcasına seçtim. Kabul buyurun.Koleksiyonunuz geniş bunu biliyorum ama gönlünüzün daha da geniş olduğunu da biliyorum.
Bu vesile ile herkesin yeni yılını kutluyorum. Organizasyonda emeği geçen , katılan,takip edip bu heyecanı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
@mertk Estağfirullah,seçimler harika.Çok mutlu ettiniz beni.Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 334
Konuları: 4
@mertk komşum rica ederim forumumuzda yeni olduğum için ürünlerin çoğunu ben kullanmadım onun için sizinde kullanmadığınızı düşündüğüm ürünleri almıştım beğenmenize sevindim iyi günlerde kullanmanız temennisiyle...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi