Yorumları: 15
Konuları: 4
10/05/2017, Saat: 19:11
Herkese Merhaba değerli forum üyeleri. Bugün evi karıştırırken babamın eski jiletlerini buldum. Artık ekseriyetle kartuşlu alet kullandığından bu jiletler kenarda köşede kalmış. Gerçekten enteresan ürünler var. Perma Sharp mesela, direk türk malıdır yazıyor üzerinde. Ya da gilette nacet isimli jilet... Sizlerinde böyle antika jiletleri var mı kenarda köşede. ?
Yorumları: 256
Konuları: 5
Hamdi Alkan’ın adresini bilen var mı
yaşam bir zevktir
Yorumları: 24
Konuları: 3
Beki foruma üyedir aramızda takılıyordur, nereden bilebiliriz.
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
İnsanın hobisi olması Ne güzel! Bravo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 152
Konuları: 3
Hamdi Alkan in keksiyonundaki jiletlerin daha yakin cekimlerini bulabilmek icin google da arama yaptim, en yakin ve genis fotograf bunu buldum, ben hicbirini okuyamadim ve taniyamadim haberde yeniymis zaten.
Yorumları: 147
Konuları: 2
Elimde o kadar çok kullanmadığım ve kullanmayacağım jilet çeşidi birikti ki; acaba koleksiyon yapsam mı diye düşünmeye başladım.
Belki çok mantıksız kullanmayacağın jiletleri satin almak elde tutmak ama onlarin elimde var oldugunu bilmek hatta bakmak bile bana mutluluk veriyor
Yorumları: 15
Konuları: 1
(17/12/2019, Saat: 13:40)acoma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elimde o kadar çok kullanmadığım ve kullanmayacağım jilet çeşidi birikti ki; acaba koleksiyon yapsam mı diye düşünmeye başladım.
Belki çok mantıksız kullanmayacağın jiletleri satin almak elde tutmak ama onlarin elimde var oldugunu bilmek hatta bakmak bile bana mutluluk veriyor
Bende koleksiyona başladım. Varmi koleksiyoncu