09/02/2018, Saat: 00:45
Güzel bir tesadüf olmuş görüşmek üzere
Evet üstad, sabah sessizliği, yoksa benim kızlar rahat bırakmazlar . Bir gün radyo çalsın arka fonda diye niyetlendim, o da ne ? youtube benim videoyu banlamamış mı? Videodaki şarkıları da listeleyip telif hakkı var bunların demiş.
Sağol üstad, ben de çok güldüm kendime
(09/02/2018, Saat: 00:42)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex hocam bu video ve bunun haricinde birkaç farklı videonuzu daha izlemiştim ama bu kişinin siz olduğunu bilmiyordum
@godsyndrome hocam Ankara'da olursanız katılımınızı bekleriz.
Evet üstad, sabah sessizliği, yoksa benim kızlar rahat bırakmazlar . Bir gün radyo çalsın arka fonda diye niyetlendim, o da ne ? youtube benim videoyu banlamamış mı? Videodaki şarkıları da listeleyip telif hakkı var bunların demiş.
(09/02/2018, Saat: 00:28)przpe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex Hocam video ASMR videoları gibi olmuş. Arka fon sessiz olduğundan ve biraz da kısık tonda konuştuğunuzdan dolayı dinlendirici ve mayıştırıcı bir video olmuş. : ) Yatmadan önce neredeyse her gece kulaklıkla asmr videoları dinlediğimden dolayı sizi de takibe aldım. : )
Sağol üstad, ben de çok güldüm kendime
(08/02/2018, Saat: 19:44)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper olmuş, sabah sabah kamera karşısında çok diri durmuşsunuz maşallah.
"jileti koymadan tıraş olamazsınız" kısmında bastım kahkahayı
Ellerinize sağlık