17/02/2018, Saat: 12:31
(Son Düzenleme: 17/02/2018, Saat: 20:49, Düzenleyen: Ümit Bilgi.)
Herkese Merhaba ,
Geçenlerde fak ettim ki, foruma üye olduktan sonraki yaptığım alışverişlerden birinde aldığım Semogue 830 fırçamda bir gariplik var.
Severek kullandığım bu fırçamın knotunun kendi yuva ekseninde 3-5 mm döndüğünü fark ettim , dönüyordu ama çıkacak gibi de değildi.
Bunu nasıl gideririm diye düşünürken, Aliexpress ten sap rengini beğendiğim için aldığım sentetik Yaqi fırçamla çapraz değişim geldi aklıma !!!
Semogue 830 un knotu , Yaqi sentetiğin sapı
İlk kez kullandığım sentetik fırça düşündüğüm hissiyatı vermediği için feda edilebilirdi.
Sağ olsun Delidumrul üstadın da verdiği bilgilerle ortaya Yague 830 çıktı ,
Buradan tekrar yardımları için kendisine teşekkür ederim.
İki kez de testten(kaynara yakın su) başarılı çıktıktan sonra bende yapım aşamalarını burada paylaşmaya karar verdim;
830 un sapını kırmak zor oldu ama temizlemek için hiç uğraşmadım Çünkü hiç yapıştırıcı izi yoktu,
Kılları bir arada tutan reçinemsi katmanı bir de alüminyum benzeri yüzük ile çevirmişler,
Muhtemelen burası yüzünden kendi içinde dönüyordu fırça
İkinci aşama olarak, Sentetiğin kıllarını mümkün olduğunca dipten kestim.
Güzel bir asker traşı ,
İşin eğlenceli ve bir o kadar hassas yeri için, Dremel ve savaş başlıkları,
Ortalık baya bir kirlendi,
Yeterli temizlik ve zımpara işlemleri sonrası, epoksi reçine ile son aşama,
Bunlarda son fotoğraflar,
Herkese şimdiden iyi hafta sonları.
Geçenlerde fak ettim ki, foruma üye olduktan sonraki yaptığım alışverişlerden birinde aldığım Semogue 830 fırçamda bir gariplik var.
Severek kullandığım bu fırçamın knotunun kendi yuva ekseninde 3-5 mm döndüğünü fark ettim , dönüyordu ama çıkacak gibi de değildi.
Bunu nasıl gideririm diye düşünürken, Aliexpress ten sap rengini beğendiğim için aldığım sentetik Yaqi fırçamla çapraz değişim geldi aklıma !!!
Semogue 830 un knotu , Yaqi sentetiğin sapı
İlk kez kullandığım sentetik fırça düşündüğüm hissiyatı vermediği için feda edilebilirdi.
Sağ olsun Delidumrul üstadın da verdiği bilgilerle ortaya Yague 830 çıktı ,
Buradan tekrar yardımları için kendisine teşekkür ederim.
İki kez de testten(kaynara yakın su) başarılı çıktıktan sonra bende yapım aşamalarını burada paylaşmaya karar verdim;
830 un sapını kırmak zor oldu ama temizlemek için hiç uğraşmadım Çünkü hiç yapıştırıcı izi yoktu,
Kılları bir arada tutan reçinemsi katmanı bir de alüminyum benzeri yüzük ile çevirmişler,
Muhtemelen burası yüzünden kendi içinde dönüyordu fırça
İkinci aşama olarak, Sentetiğin kıllarını mümkün olduğunca dipten kestim.
Güzel bir asker traşı ,
İşin eğlenceli ve bir o kadar hassas yeri için, Dremel ve savaş başlıkları,
Ortalık baya bir kirlendi,
Yeterli temizlik ve zımpara işlemleri sonrası, epoksi reçine ile son aşama,
Bunlarda son fotoğraflar,
Herkese şimdiden iyi hafta sonları.
"En iyi makine en iyi fotoğrafı çekseydi en iyi daktiloya sahip olan da en iyi romanı yazardı."
Ara Güler.
Ara Güler.