@Delidumrul
Kardesim sorunu arada atlamısım, gec cevap icin kusura bakma. Lİkit sıcratma sorunu icin cozumler.
1- Lİkiti doldururmak icin atomizerin kapagını acmadan alttaki hava alma deligini cevirerek komple kapa.
2- Likiti doldururken ustte 1/2-1cm gibi bir hava yeri bırak.
3- Kapagı kaparken 1-1.5 tur cevirdikten sonra yani, kapak atomizere tuttuktan sonra, son sıkmadan once, alttakı hava alma deligini acarak, atomizeri havaya dogru ters cevir ve kapagı son oyle sıkarak kapat. Bu islemi, atomizerin kaparken icinde kalan basıncın pamugunu fazla likite doyurup sıcratma yapmaması icin yapıyoruz, ic basıncı hava kanalından tahliye etmeye calısıyoruz.
4-Dolumlardan sonra ve arada sıcratma yasarsan, bir peceteyi hava kanalının cevresine sar, komple aleti havaya ters cevirerek, tetik tusuna basmadan atomizeri bosta ufle, fazla likit hava kanallarından peceteye cıkar.
Ozellikle likit doldururken yasıyorum dedigin icin bu onerileri yaptım. Arada daimi bir sıcratma yasıyorsan, alette kullandıgın guc az geliyor, likiti tam buharlastıramayıp sıcratma yapıyorsun, bu yuzden wattı/voltu arttır.
@arbenar
Komsum cok guzel haber bunlar, bir sure sonra insanların ustune sinmis sigara kokularınıda almaya baslayınca utanıyorsun, bende bir zaman once boyleydim ese dosta sarıldıgımızda kimbilir nasıl kokuyorduk diye. Durmak yok aynen devam komsum hayırlısıyla. Arada temizle bakımını yap. 1 haftayı gectiyse yak bir sigara bak tadına eskiden ne iciyormusun diye, korkma deneme yapınca, igrendigin icin dahada tesvik yapacaktır diye umuyorum.
Saygılar.