Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
14/05/2018, Saat: 09:05
(Son Düzenleme: 14/05/2018, Saat: 09:06, Düzenleyen: Nani Kuş.)
@-mali komşum porselen kumbara dekor olarak duruyor .sırada kamyon var
Yorumları: 1,180
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 919
Konuları: 31
Dönüp dolaşıp bunda karar kıldım. Aldım bir tane 15 TL'ye. Küçük ama sanırım bana 2 sene yeter!!
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 393
Konuları: 0
Jileti 4 parçaya ayırıp kağıdıyla birlikte çöpe atsak yeterli olmazmı? Direk çöpe atmanın sakıncaları nelerdir ? Merak ediyorum..
Yorumları: 69
Konuları: 1
(17/05/2018, Saat: 01:03)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jileti 4 parçaya ayırıp kağıdıyla birlikte çöpe atsak yeterli olmazmı? Direk çöpe atmanın sakıncaları nelerdir ? Merak ediyorum..
Çöpten yemek arıyan kedi köpek kendini kesebilir, çöpleri ayrıştıran insanlar var, onlara zarar verebilir. Vb.
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 393
Konuları: 0
Anladım komşum, çok büyük bir incelik bu, hepiniz sağolun varolun...
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Komsum dogrudur yeni birsey degil, plastikleride var, ama bu resimde gozuktugu gibi yabancı two by fours dedigi ahsap olcusuyle yapılan, bizim anca prefabrik diyebilecegimiz insaat bicimiyle ev yaptıkları icin, duvar arkaları bostur bu sekil. Orada kablo gecirme derdi yok, bir odadan ac deligi, kabloyu duvarın arkasından uzat, evin oteki odasından cıkar. Adamlar basit insaat yapıyor. O yuzden bir fırtına vs. geldimi evler ucuyor, temelsiz betonsuz tuglasız evler. Ahsap iskelet ustune alcıpan kaplama butun ev.
Bizim tuglalı insaat tekniginde calısmayan aparatlar bunlar.
Onlarda mal degil insan degerli, ev yıkılırsa sigortadan parayı alır, yenisini 10 gunde yapar. Bizde insan degil mal degerli, insaatta olen isci cogu zaman gazeteye haber bile olmaz.
Neyse yine konuyu dagıttım ozur.
Yorumları: 226
(19/05/2018, Saat: 00:37)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum dogrudur yeni birsey degil, plastikleride var, ama bu resimde gozuktugu gibi yabancı two by fours dedigi ahsap olcusuyle yapılan, bizim anca prefabrik diyebilecegimiz insaat bicimiyle ev yaptıkları icin, duvar arkaları bostur bu sekil. Orada kablo gecirme derdi yok, bir odadan ac deligi, kabloyu duvarın arkasından uzat, evin oteki odasından cıkar. Adamlar basit insaat yapıyor. O yuzden bir fırtına vs. geldimi evler ucuyor, temelsiz betonsuz tuglasız evler. Ahsap iskelet ustune alcıpan kaplama butun ev.
Bizim tuglalı insaat tekniginde calısmayan aparatlar bunlar.
Onlarda mal degil insan degerli, ev yıkılırsa sigortadan parayı alır, yenisini 10 gunde yapar. Bizde insan degil mal degerli, insaatta olen isci cogu zaman gazeteye haber bile olmaz.
Neyse yine konuyu dagıttım ozur.
Son paragrafa katılmamak mümkün mü üstad. Keşke dediğiniz gibi olmasa ama tam da anlattığınız gibi.