Yorumları: 1,104
Konuları: 1
Baya zamandır şık bir stand arıyordum, sonunda kavuştuk...
tüüü tüüü maşallah ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 530
Konuları: 5
@PisPorsuk komşum güzel günlerde kullanın. Nereden aldınız bu ürünü?
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
(24/05/2018, Saat: 17:48)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ayın 15'i idi. Sanırım biraz aceleci davrandım.
Merhabalar,
Aynı gün almışız. Muhtemelen sizinki de şu anda Türkiye'de. Normalde 3 hafta sürüyor hep. Bu sefer biraz hızlı geldi.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 587
Konuları: 12
ben de maggart tan siparişimi aldım sonunda dün
8 günde ulaştırmaları da ayrı bir sürpriz oldu benim için sabunla ilgili ilk izlenimlerim oldukça iyi kokusu güzel(gerçi ben daha otantik bir koku beklemiştim ama çok fresh bir parfüm kokusu var), kısa sürede oldukça kıvamlı bir köpük elde etim, traş sonrası hissiyat olarak faena ile yarışır diyebilirim
Yorumları: 227
Konuları: 9
İmpa Ticaretten (Extrashaving) 1 adet Merkur Progress (240 TL) ve 1 adet Prosero Traş sabunu kase sandal (28 TL) aldım.
Hiç bilmiyorum ki
Yorumları: 694
Konuları: 4
Komşularım yeni ürünleriniz hayırlı olsun.
Yorumları: 60
Konuları: 0
Yorumları: 282
Konuları: 5
Yasakmi, ben daha geçen hafta theenglishshavingcompanyden teslim aldım sabunlarimi. Sadece 1.99 kargo ücreti aldılar ve 10 günde geldi
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(25/05/2018, Saat: 17:27)olgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yurtdışından kozmetik ürün satın almak yasak değil mi? Yoksa bu yasağı delmenin bir yan yolu mu var?
Yasak. Alanlar kendileri bu riski alarak alıyorlar. Ürün gümrükte kalabilir. Takipsizse genelde geri de gitmez gümrükte kaybolur. Riski göze alıyorsanız siz de alabilirsiniz.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 60
Konuları: 0
(25/05/2018, Saat: 17:51)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yasak. Alanlar kendileri bu riski alarak alıyorlar. Ürün gümrükte kalabilir. Takipsizse genelde geri de gitmez gümrükte kaybolur. Riski göze alıyorsanız siz de alabilirsiniz.
Teşekkürler, şansımı deneyeceğim.