29/06/2018, Saat: 10:10
Tüh! Buluşmadan sonra gördüm bilgisini, bir dahakine inşallah bende gelirim.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankara Buluşması (26 Haziran 2018)
|
29/06/2018, Saat: 10:10
Tüh! Buluşmadan sonra gördüm bilgisini, bir dahakine inşallah bende gelirim.
Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Aa bu ellerinde ki paketleri koklayıp duran o acaip grup" dedilermi hocam yan masalardan dogru soleyin
![]() Bir daha bu sekilde kalabalık katılım olursa, söz bizde atlarız geliriz yanınıza devrim abiyle.
29/06/2018, Saat: 16:23
@Aersin komşum buluşmaları forumdan duyuruyoruz, ayrıca bir de whatsaspp grubumuz var. İsterseniz sizi de gruba dahil edelim de forumu takip edemediğiniz zamanlarda da buluşmalardan haberiniz olsun.
@dikdik_s Serdar abi sohbet çok koyuydu. Başka sesleri hiç duymadım bile ama servise gelen garsonlar masadaki sabun, krem, tıraş aleti vs. pek anlam veremedikleri için biraz tuhaf bakıyorlardı ![]()
29/06/2018, Saat: 17:06
Birdahaki buluşmada @Aersin üyemizi kaçırmayın derim
![]()
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama Mustafa Gönen www.extrashaving.com
29/06/2018, Saat: 17:12
Kaçırmak istemeyiz kimseyi de özel bir sebebi varsa öğrenebilir miyiz @impaticaret?
![]()
Hiç bilmiyorum ki
29/06/2018, Saat: 17:37
Mustafa Bey, sanırım @Aersin komşumuzun geleneksel tıraş konusundaki tecrübelerine atıf yaptı. Aklıma bir de tıraş malzemesi çeşitliliği geliyor ki Mustafa Bey bir şeyleri biliyor da konuşuyor sanırım
![]()
29/06/2018, Saat: 18:07
(29/06/2018, Saat: 17:12)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaçırmak istemeyiz kimseyi de özel bir sebebi varsa öğrenebilir miyiz @impaticaret? (29/06/2018, Saat: 17:37)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey, sanırım @Aersin komşumuzun geleneksel tıraş konusundaki tecrübelerine atıf yaptı. Aklıma bir de tıraş malzemesi çeşitliliği geliyor ki Mustafa Bey bir şeyleri biliyor da konuşuyor sanırım ![]() Açıklamam kısa oldu , sonradan fakettim , kusura bakmayın. Alper Bey tıraş ve birçok ortak konularımızda tecrübeli ,bilgili , donanımlı , ağır başlı iyi bir dosttur ![]()
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama Mustafa Gönen www.extrashaving.com
29/06/2018, Saat: 19:03
İnşallah bir dahaki toplantıda görebiliriz kendilerini.
![]()
Hiç bilmiyorum ki
30/06/2018, Saat: 20:24
Dostlar cümleten teşekkür ederim. Mustafa Bey saolsun çıtayı uzaya çıkartıp bıraktı
![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30/06/2018, Saat: 23:15
Biz tanismistik sizinle bir alisveris sirasinda Alper bey, bence cita baya uzayda
![]()
Hijyene önem veren elit bey
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|