Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Sağol komşum, evet keyfim yerinde, istirahatteyim, iyileşiyorum ...
(12/07/2018, Saat: 13:26)mimaras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstad, geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey yoktur. Keyfin yerinde gözüküyorsun ses gitmesine rağmen tıraş videonu bizlerle paylaştın eline emeğine sağlık
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 243
Konuları: 4
Sihhatler olsun komsum, sessiz de fevkalade guzel olmus, tekrar gecmis olsun.
Hijyene önem veren elit bey
Çok sağolun komşum, size de sağlıklı, mutlu, huzurlu günler ...
(12/07/2018, Saat: 13:58)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex komşum çok geçmiş olsun.En kısa sürede sesli videolarınızı görmek üzere sağlıklı günler dilerim.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yabancı kısa filmler gibi olmuş, sadece alttazı. Sağlık yerine geldikten sonra bile tekrarlanabilir uygun zamanda. Farkındalık videosu gibi. (:
Yorumları: 694
Konuları: 4
@starex üstadım geçmiş olsun. Gözüm bu pazartesi sizin videonuzu aradı ama göremedim. Umarım ciddi bir durum yoktur. Sıhhatler olsun.
Sağolun komşum. Değişiklik iyidir
(12/07/2018, Saat: 14:34)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle çok geçmiş olsun. Yabancı kısa filmler gibi olmuş, sadece alttazı. Sağlık yerine geldikten sonra bile tekrarlanabilir uygun zamanda. Farkındalık videosu gibi. (:
Yorumları: 506
Konuları: 17
(12/07/2018, Saat: 13:26)mimaras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstad, geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey yoktur. Keyfin yerinde gözüküyorsun ses gitmesine rağmen tıraş videonu bizlerle paylaştın eline emeğine sağlık
Komşum çok geçmiş olsun. Ben ilk başta tamamen sessiz sandım
Sonra alt yazıyı fark ettim. Nivea deep as yorumunuz nedir? Diğer nivea as lerinden farkı sadece kokusu mu
Yorumları: 530
Konuları: 5
Tekrardan geçmiş olsun Selman Abi. Tıraş videolarınla yeniden aramıza dönmen sevindirici
Ses eksikliğini alt yazı ile tamamlamış olmana şapka çıkarıyorum. Sıhhatler olsun.
Yorumları: 226
Konuları: 3
@starex Gecmis olsun. Her acidan muhtesem olmus, cok guzel dusunmussunuz. Elinize emeginize saglik.
En kisa surede sagliginiza kavusursunuz umarim.
(12/07/2018, Saat: 17:27)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum çok geçmiş olsun. Ben ilk başta tamamen sessiz sandım Sonra alt yazıyı fark ettim. Nivea deep as yorumunuz nedir? Diğer nivea as lerinden farkı sadece kokusu mu
Sağol komşum, Nivea krem kokusu degil ama şekerli hafif bir kokusu var. Alkol olmadığı için yanma yok. Koku haricinde mavi şişede satılan nivea losyon ile hemen hemen aynı.