Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Evet güzel bir yazı olmuş.
Benim Ruslardan favorim Super Swedish ve Sputnik.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
24/07/2018, Saat: 15:45
(Son Düzenleme: 24/07/2018, Saat: 15:46, Düzenleyen: dikdik_s.)
Tum dunya ıyy yapsada, ben bunu seviyorum be arkadas yalan yok. Orta agresif/agresif makinalarda bir deneyin belki seversiniz.
Yorumları: 557
Konuları: 5
29/07/2018, Saat: 22:41
(Son Düzenleme: 16/02/2019, Saat: 02:00, Düzenleyen: onurcakmak.)
(24/07/2018, Saat: 15:45)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tum dunya ıyy yapsada, ben bunu seviyorum be arkadas yalan yok. Orta agresif/agresif makinalarda bir deneyin belki seversiniz.
Bende gayet severek kullanıyorum uzun zamandır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Elimde 4 model rapira vardı. Üçüyle tıraş oldum üçü de beni mahvetti. En son Swedish super steel kaldı. Onunla da tıraş olma hevesim kalmadı. Beğendiğim en kaliteli rus jilet ise voskhod oldu.
Yorumları: 867
Konuları: 12
Rus jiletleri ben genelde saç traşından sonra ense Traşı için kullanıyorum ekonomik oluyor. Sakal Traşında seyrek ve yumuşak sakallar için uygun buluyorum. Sert sakallarda kullanılmıyor keskinliği iyi değil.
Youtube.com/Berberbey
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(16/02/2019, Saat: 10:53)Berberbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rus jiletleri ben genelde saç traşından sonra ense Traşı için kullanıyorum ekonomik oluyor. Sakal Traşında seyrek ve yumuşak sakallar için uygun buluyorum. Sert sakallarda kullanılmıyor keskinliği iyi değil.
Youtube.com/Berberbey
Woskhod bile mi
@berberbey ? :/
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 867
Konuları: 12
(16/02/2019, Saat: 11:11)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Woskhod bile mi @berberbey ? :/
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Onu denemedim
Youtube.com/Berberbey
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 54
Konuları: 2
26/10/2019, Saat: 14:51
(Son Düzenleme: 26/10/2019, Saat: 15:02, Düzenleyen: mrden.
Sebep: resim yükleyememe
)
ilk fotoğraf yüklemesi çalımam umarım başarılı olmuştur. rapira ile ilgili başlıklarda uzun süre aradım. belki vardı bulamadım, çünkü fotoğraflar silinmiş. elimde iki tane rapira var. birisi impa ticaretten aldığım mavi siyah kırmızı. öteki beyaz olanı berberim verdi (ona da yaşlı bir komşusu vermiş işe yaramaz diye bana verdi). beyaz olanında ne bir adres ne bir latince kelime var. bu jileti tanıyan var mı? tahminimce eski bir jilet onlu paket. kullanmalı mıyım?
https://hizliresim.com/LvXJr1
link vereyim foto için
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(26/10/2019, Saat: 14:51)mrden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ilk fotoğraf yüklemesi çalımam umarım başarılı olmuştur. rapira ile ilgili başlıklarda uzun süre aradım. belki vardı bulamadım, çünkü fotoğraflar silinmiş. elimde iki tane rapira var. birisi impa ticaretten aldığım mavi siyah kırmızı. öteki beyaz olanı berberim verdi (ona da yaşlı bir komşusu vermiş işe yaramaz diye bana verdi). beyaz olanında ne bir adres ne bir latince kelime var. bu jileti tanıyan var mı? tahminimce eski bir jilet onlu paket. kullanmalı mıyım?
https://hizliresim.com/LvXJr1
link vereyim foto için
Muhtemelen eski paketlerden biridir komşum. Ama bi açın bakın rapira karbon çeliği olduğu için biraz paslanmış olabilir.
Yorumları: 54
Konuları: 2
(26/10/2019, Saat: 15:24)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen eski paketlerden biridir komşum. Ama bi açın bakın rapira karbon çeliği olduğu için biraz paslanmış olabilir.
Teşekkür ederim komşum. İlk fırsatta açıp kontrol edeceğim. Küflenme yoksa kendimce bir inceleme buraya bırakacağım.