Yorumları: 350
Konuları: 1
Kıl dökme yada kırılma gibi bi durum söz konusumu acaba sentetiklerde .
Sentetik olmalarından dolayı ömrüde kısa olucak gibi bi tahminim var kendimce ama budurumun tamtersimi acaba . Şimdiden teşekkürler degerli arkadaşlar .
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
(06/08/2018, Saat: 15:33)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıl dökme yada kırılma gibi bi durum söz konusumu acaba sentetiklerde .
Sentetik olmalarından dolayı ömrüde kısa olucak gibi bi tahminim var kendimce ama budurumun tamtersimi acaba . Şimdiden teşekkürler degerli arkadaşlar .
Tam tersi
Yaklaşık 4 aydır hemen her gün tux (siyah beyaz) knotlu yaqi kullanıyorum. Başta hiç sevmemiştim, hatta matkapla çıkarıp yerine bir porsuk knot takarım diyordum. Ama hazır elimdeyken zorlayayım birkaç güne kendi dağılır zaten dedim. 100+ tıraş oldu, banamısın demedi. Sert sabun, yumuşak sabun ve kremler ile her türlü işkenceyi yaptım. Misal şu anda yumuşak sabuna bastıra bastıra kuru yükleme yapıyorum ne kırılma ne dökülme var. Rotasyon da yapmadım üstelik. Sadece bu fırçayı kullanıyorum.
Sözün özü knot'un kendisinin dağılması zor, neredeyse imkansız gibi. Olası tek problem knot ile sap arasında olabilir, o da her knot için geçerli bir risk.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 350
Konuları: 1
(06/08/2018, Saat: 16:34)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam tersi
Yaklaşık 4 aydır hemen her gün tux (siyah beyaz) knotlu yaqi kullanıyorum. Başta hiç sevmemiştim, hatta matkapla çıkarıp yerine bir porsuk knot takarım diyordum. Ama hazır elimdeyken zorlayayım birkaç güne kendi dağılır zaten dedim. 100+ tıraş oldu, banamısın demedi. Sert sabun, yumuşak sabun ve kremler ile her türlü işkenceyi yaptım. Misal şu anda yumuşak sabuna bastıra bastıra kuru yükleme yapıyorum ne kırılma ne dökülme var. Rotasyon da yapmadım üstelik. Sadece bu fırçayı kullanıyorum.
Sözün özü knot'un kendisinin dağılması zor, neredeyse imkansız gibi. Olası tek problem knot ile sap arasında olabilir, o da her knot için geçerli bir risk.
Desene komşum artık bi sentetik deneme vakti geldi çattı
Agzınıza saglık .
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Bendeki Yaqi sentetik, ilk kullanımlarda 10-15 kıl döktükten sonra, kıl dökmesi durdu
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
06/08/2018, Saat: 18:50
(Son Düzenleme: 06/08/2018, Saat: 18:50, Düzenleyen: dikdik_s.)
Starex ve sentetik sorunları devam mı komsum
(06/08/2018, Saat: 18:50)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Starex ve sentetik sorunları devam mı komsum
Fazla sentetik fırçam yok. Omeganin sentetik fırçası var ama yaqi ondan cok daha iyi bir fırça
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@starex
Komsum cok pardon ben karıstırdım, umutakdag komsumuz sevmezdi sentetik, videolarında bahsederdi, onu sizinle karıstırdım. Cok ozur dilerim.
(08/08/2018, Saat: 00:27)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex
Komsum cok pardon ben karıstırdım, umutakdag komsumuz sevmezdi sentetik, videolarında bahsederdi, onu sizinle karıstırdım. Cok ozur dilerim.
Hiç sorun değil. Selamlar.
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
https://youtu.be/NN9S8WDmNVM
Yaqi Tuxedo için detaylı bir video ... 2 veya 3 kere su ekleyerek yüzde biraz fazla çalışınca gayet güzel köpük yaptı. Fazla su tutamıyor olması ideal köpüğe ulaşmak için bir avantaj olabilir.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
25/01/2019, Saat: 14:25
(Son Düzenleme: 25/01/2019, Saat: 14:25, Düzenleyen: ahraz.
Sebep: imla
)
Yaqi sentetikleri çok beğeniyorum, özellik köpük yapma performansları çok tatmin edici. Hafta içi her tıraşımda pratik olmaları sebebiyle kullanıyorum ve çok memnunum.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?