Selamlar,
Geçtiğimiz hafta içerisinde
@mimaras komşumun yaşadığı semogue 1305 loft çıkması sorunu bende de oluştu. Zaman bakımından forumdan çözüm yollarını araştırmaya müsait olmadığım için watsapp' tan Noyan Bey'e durumu aşağıdaki şekilde izah ettim;
- ''Noyan Bey selamlar
semogue 1305 fırça sapla fıça kısmından ayrıldı.
Basit bir tamir yöntemi var mıdır?''
Gerisi tahmin edeceğiniz gibi hiç bir şekilde sorgulamadan değişim yapabileceklerini söylediler. Ürünü kargo ile gönderdim. Aynı hız ile yeni fırçayı ilettiler.
Öncelikle kendilerine ilgileri için çok teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetini ticari kaygı gözetmeksizin en üst seviyede tutan nadir bir firma. Zaten forum ahalisinden bir çok kişi kendisini tanıdığı için daha fazla övmeme gerek yok. Ancak yeni üye olup tedarikçi arayışında olan arkadaşlar için referans olması adına yazmak istedim.
Buradan sonrası yazacaklarımın Noyan Bey ile ile ilgisi yoktur. Aslında yazıp yazmama konusunda da ikilemde kaldım ve aynı sebepten dolayı bir kaç sayfa öncesinde başlayıp devam eden yazışmalar için de kendi adıma bir kaç şey eklemek istedim.
Teknik işlerde elim yatkın olduğu için biraz araştırmış olsaydım ve de bu yazıyı okumuş olsaydım kendim de tamir edebilirdim. Ancak yazışmadan sonra göndermiş bulundum ve yeni fırçam geldi. Bundan sonra aynı sorunu yaşarsam da artık ne yapacağımı biliyorum.
@mimaras komşum da tahminimce aynı şeyleri düşünmüştür ve artık loft ayrılmasında ne yapacağı konusunda fikir sahibidir.
@dikdik_s komşumun da duyarlılığı konusunda kendisine hak veriyorum. Kişisel olarak basit olduğunu düşündüğümüz durumlarda dahi atacağımız küçük adımların, damla etkisi ile yayılacağını düşünüyorum. Elbette dört dörtlük değiliz ama dikkatli ve duyarlı olmakta her zaman fayda var.
Konudan bağımsız olarak bir başka sıkıntı da internet ortamlarındaki yazışma dili. Maalesef yazarken ne kadar dikkat edilse de ses tonu, mimik vb ifadeleri iletemediğimiz için yanlış anlaşılmalara mahal verebiliyor. Oysa ki hepimiz biraz hoş sohbet ve biraz da bilgi alışverişi için buradayız. Zaten işimizde gücümüzde yeterince stres sahibi oluyoruz. Bir de buraya taşımaya hiç gerek yok. Umarım bende istemeden kimseyi gücendirecek bir şeyler yazmamışımdır. Olduysa da affola
Lafı çok uzatmadan sağlık ve sevgiyle kalın