Yorumları: 266
Konuları: 25
Bu tarz resimler cok hosuma gidiyor,cikartip tiras kutuma yapistirmak istiyorum.İnternettekiler hep dusuk pikselli yok mu bunun kalitelisi yahu ?
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(29/09/2018, Saat: 17:06)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tarz resimler cok hosuma gidiyor,cikartip tiras kutuma yapistirmak istiyorum.İnternettekiler hep dusuk pikselli yok mu bunun kalitelisi yahu ?
Sanmıyorum dönemin şartlarında çözünürlük bi yere kadarmış sonuçta. Ben kendimi bildim bileli bu adam var neredeyse
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(29/09/2018, Saat: 17:06)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tarz resimler cok hosuma gidiyor,cikartip tiras kutuma yapistirmak istiyorum.İnternettekiler hep dusuk pikselli yok mu bunun kalitelisi yahu ?
Bir çözüm önerisi
Bir tane Arko alıyorsunuz etiketini fotoğrafçıya götürüyorsunuz veya yüksek kalite baskı yapan bir yere götürüp istediğiniz çıkartma - etiket vs vs neyse yaptırabilirsiniz .
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Al bir arko sabun dikkatlice kağıdı yırtmadan aç makasla kes al sana en kaliteli resim
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 266
Konuları: 25
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 228
Konuları: 2
19/07/2019, Saat: 16:16
(Son Düzenleme: 19/07/2019, Saat: 16:18, Düzenleyen: aliyuksel.)
Bizim oralarda bir berber tabelasına koydurmuş bu resmi. 60-70 cm vardır resmin yüksekliği. Ve çok canlı bir resim. Bu kadar büyük resimde pixelleri bozulmamışsa, bunu yapanlar var demek ki.
Düzeltme: Son yorumlarda bir başlığı okurken, altta bunu gördüm. Güncel bir başlık sandım yazdım, ama epey eski bir şeymiş