Yorumları: 266
Konuları: 25
Simdi bende tabanina pirinc yaydigim bir kutuya koydum jiletleri,boyle kapagi kapali sekilde ne kadar dayanir bunlar ?
komsum ambalaj dedigin derby jiletlerin kutusunun disindaki plastik degil mi ?
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
22/10/2018, Saat: 21:43
(Son Düzenleme: 22/10/2018, Saat: 21:47, Düzenleyen: dikdik_s.)
Hocam 6-7 paket jilet var orada zati topu topu ne yapacan,vasiyete yazmayıver, Kullan gitsin, bosver ne kadar dayanırı.
(22/10/2018, Saat: 21:43)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam 6-7 paket jilet var orada zati topu topu ne yapacan,Kullan gitsin, bosver ne kadar dayanırı.
Komsum bu gelecekteki stogun gorunen kismi,bide buzdaginin alti var.
Malum devir tasarruf devri.
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 84
Konuları: 1
(22/10/2018, Saat: 21:45)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum bu gelecekteki stogun gorunen kismi,bide buzdaginin alti var.
Malum devir tasarruf devri. Geçmiş olsun hocam , şifayı kapmışsın
Yorumları: 293
Konuları: 4
Hepi topu 4-5 kutu jiletim var, zaten paslansa da üzülmem ancak şu videoda mumlu kağıdın depoda bekleyen jiletleri paslanmaya karşı koruduğu belirtiliyordu.
4.dk dan itibaren
https://www.youtube.com/watch?v=zPGlymRpXKM
(22/10/2018, Saat: 22:15)Oblomov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun hocam , şifayı kapmışsın
komsum tedavisi olmayan bir hastaliga yakalandim
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Rigbie
Aman yanlıs anlama, dalga gecmek kucumsemek icin kesinlikle yazmadım. Hani biz ettik sen etme,dertsiz basına dert cıkarma azar azar kullandıkca al yenilerini diye soyledim kardesim.
(23/10/2018, Saat: 11:33)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Rigbie
Aman yanlıs anlama, dalga gecmek kucumsemek icin kesinlikle yazmadım. Hani biz ettik sen etme,dertsiz basına dert cıkarma azar azar kullandıkca al yenilerini diye soyledim kardesim.
Estagfurullah komsum senin gibi bir ustadimizi yanlis anlar miyim hic .
Evet bittikcr azar azar kullanmak en mantiklisi ama zehir girdi bir kere,stokculuk ruhuma islemis.
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
23/10/2018, Saat: 21:44
(Son Düzenleme: 23/10/2018, Saat: 21:45, Düzenleyen: Efrasyab.)
Şahsi kanaatim az stok en temizi, piyasada zor bulunan geldiği zaman 5-10 paket alip koyacagim jiletler var ama istif yapmam. Ha jiletin birim fiyatı zenginleştirilmiş uranyuma endeksli olur o baska yap stogu geç. Jileti en iyi korumanin yolu bana sorarsaniz tuketebilecegimiz kadar almak. Elimde Iki paket kaldıgında depoyu doldururum.
Saygılar...
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 200
Konuları: 2
Kutusu açılmamış jiletlerler,durduk yere paslanirmi
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
|