Yorumları: 200
Konuları: 2
Bu sabunların son kullanma tarihi varmı,yoksa stok yapacağım.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 95
Ballısından İmpa Ticaret kanalıyla temin ettim. Rendeleyip kaba bastım. Ciddi yoğun bir kokusu var, sert bir sabun. Henüz denemedim ama yurtdışı yorumları da çok olumlu. Pazartesi denedikten sonra yorumumu yazarım. Beğenirsem diğer çeiştlerinden de temin edeceğim.
Yorumları: 320
Konuları: 6
@blacklesrum aynı sabundan bende alıdım, sizin gibi bende henüz kullanmadım ama o yoğun koku durduğu yerde azaldı yada ben kokuya alıştım
Yorumları: 95
3 gün peşpeşe kullandım. İlk gün enteresan bi şekilde sabun cildimi biraz ısırdı. Sonra kayboldu bu his. Koku çok güzel. Köpük yoğunluğu gayet tatminkar. Kolay yükleniyor görünenin aksine. Sadece kayganlık ve nemlendirmede beklentimin altında kaldı. Tavsiye ederim.
Eski üretimin mi,yoksa yeni üretimin mi performansı daha güzel
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(28/10/2018, Saat: 14:42)AltKapalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski üretimin mi,yoksa yeni üretimin mi performansı daha güzel
Eski uretimde tallow yani don yagı var, yeni uretimlerde yok vegan formul. Kullanıcıları performans olarak cok fark yok diyor ama tallow sevdalısı kullanıcılarda bir ayrı oluyor.
(28/10/2018, Saat: 15:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski uretimde tallow yani don yagı var, yeni uretimlerde yok vegan formul. Kullanıcıları performans olarak cok fark yok diyor ama tallow sevdalısı kullanıcılarda bir ayrı oluyor.
Eski üretimde aldık 2 tane, bakalım fark varmı aralarında
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 12
Konuları: 1
Bu markanın Schafmilch, Sandelholz ve Meeresalgen sabunlarını deneme fırsatım oldu, schafmilch bu üçü arasında en iyisi. Tıraş sonrası bir şey kullanmaya ihtiyaç hissetmedim. Diğerlerinde de köpük kıvamı bana göre güzeldi fakat tıraş sonrası için Schafmilch ile aynı etkiyi yaratmadılar.
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Üç çeşidini de denemiş biri olarak en iyisi bence de koyun sütlü olanı.
Sandal ağacı özlü olan da gayet iyi.
Selamlar...
Yorumları: 104
Konuları: 8
Dün akşam bende Schafmilch i denedim ilk defa...
Gerek teknik, gerek diğer ekipmanlarda hiç fark yoktu ... yalnız belki pre shave olarak kullandığım mentollü ürün dıdaklarıma değidiğinde ötürü veya bu sabuna özel bir durumdan ötürü dudak çevremde bir yanma / sızlama hissettim..
Bunun dışında belkide olduğum en iyi traş deneyimlerinden biriydi.. nemlendirme olarakta bence gayet üst seviyede... bu arada kuru halde gayet iyi ve yoğun kokan sabun traş sırasında sanki kokuyu kaybediyor