Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 182
Konuları: 2
Çok keyifli paylaşım olmuş eline sağlık komşum.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
(30/10/2018, Saat: 00:50)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok keyifli paylaşım olmuş eline sağlık komşum.
Rica ederim komşum eski siyah beyaz tarih kokan resimlere ilgim daima olmuştur
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Yaklasık 6 ay once buna benzer bir konu vardı, ben mouse un gazabıyla yanlıslıkla tasımak isterken silmis oldum. Bunca zamandır bu suc ile yasıyor, uykularım kacıyordu.
Sagolasın Soner kardesim iyi ki actın.
Yorumları: 31
Konuları: 2
muhteşem paylaşımlar. Istanbul'da eski resimleri biriktirip sahiplerini bulan yakın bir arkadaşım var. ondan da rica edeyim bu tarz resimler denk gelirse ayırsın
https://www.instagram.com/fanininmazisi/?hl=tr
توركيه جمهوريتى شيخلر، درويشلر، مريدلر، مجذوپلار مملكتى اولاماز
مصطفى كمال أتاتورك
Yorumları: 288
Konuları: 7
Tarih/Kültür alt başlığı altında böyle paylaşımlar çok olsa ne iyi olurdu. Elinize sağlık komşum güzel paylaşım.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Daha once Gormemis olmama sasirdim. Cok guzel komsum.
Yorumları: 385
Konuları: 4
Bu sene Tüyap Kitap Fuarında Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları tarafından basılan Mahallemizin İlk Sağlıkçıları Berberler, Haluk Perk ve Ahmet Yamaç Koleksiyonu adlı kitaba rastlayıp incelemiştim ve genel olarak pek beğenmemiştim. Konuyu görünce aklıma geldi bir araştırayım dedim ve belediyenin kitabı pdf olarak paylaştığını görüp indirdim. Umarım beğenen arkadaşlarım olur. İndirme yaptığım linki paylaşayım.
http://www.zeytinburnu.istanbul/Document...berler.pdf
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
05/05/2019, Saat: 13:12
(Son Düzenleme: 05/05/2019, Saat: 13:17, Düzenleyen: dikdik_s.)
İci sızlayacaklar kusura bakmasın, elciye zeval olmaz.
Yokluktan koyde kırsalda sunnet olmayan coktu, koyde berber varsa berber keserdi. O zamanlar berbere daha saygı varmıs, olay bir bıcak kaydıya bakarmıs
Yorumları: 385
Konuları: 4
Serdar Bey kitapta birkaç sayfa sünnet için kullanılan aletlere ayrılmış.