Yorumları: 71
Konuları: 1
(23/12/2018, Saat: 11:22)Noyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi pazarlar değerli Dostlar,
Malum, 2018 çalkantı ve sıkıntılarla dolu bir yıl oldu. Biz de bu yılı zorluklarıyla değil; hoş bir anıyla hatırlayalım diye düşünerek sosyal medyamızda küçük bir oyun başlattık. Ben de siz kıymetli komşularımı oyunumuza davet etmek için yazıyorum. Maksadımız, biraz samimiyet, biraz gülmek ve güzel anılar biriktirmekten başka bir şey değil.
En güzel, en beğenilen tıraş paylaşımını yapana “en baba” tıraş setimizi hediye ediyoruz. Diğer beş paylaşıma da güzel birer seyahat tıraş fırçası veriyoruz. Oyunumuzun kuralları, Geltir forumunun prensiplerine çok benziyor aslında: Cinsel veya hassas içerikli paylaşımlar yapmıyoruz ve satın alınmış takipçi ve beğenileri ayıklıyoruz. Yani her zamanki gibi samimiyet esas
28.12.2018, Cuma akşamına kadar dilediğiniz sayıda paylaşım yapmak serbest ama Cuma akşamı oyunumuzu bitiriyoruz ki hediyelerimizi Cumartesi günü kargoya verip, Yılbaşı gecesi sahiplerine yetiştirebilelim. Tüm dostlarımızı oyunumuza bekliyorum
Saygı ve sevgilerimle
Noyan
Merhabalar, etkinliğe dair anlayamadığım bir durum var. Beğenilerde sayfada paylaşılmış beğeni sayusi mi esas alınacak, esas gönderinin beğeni sayisi mi? Sevgiler.
Yorumları: 47
Konuları: 2
Merhaba
@Bostani ,
Instagram'da yazışmış olsak da; buradaki sorunuzun açık kalmaması bakımından yazıyorum:
Aslında dostlarımızın kendi sayfalarında #clubrazorus etiketiyle yaptıkları paylaşımların aldığı beğeniyi esas alıyoruz. Ancak instagram kullanmayan veya hesabı açık olmayan (kilitli olan) dostlarımız arzu ederlerse paylaşımlarını bize gönderiyorlar; onların adına kendi hesabımızdan memnuniyetle yayınlıyoruz. Bu durumda tabi bizim hesabımızdan yayınlanan fotoğrafın aldığı beğeniyi esas alıyoruz.
Bazı dostlarımız soruyorlar; yapılan paylaşımlardaki ürünlerin bizim ürünlerimiz olması gibi bir beklentimiz yok. Tıraşı (hatta erkek bakımını) konu alması yeterlidir. Hatta paylaşımda bir ürün olması bile gerekmiyor diyebilirim
An itibarı ile son derece keyifli paylaşımlar yapıldı bile. Oyunumuz tüm dostlarımıza açıktır. “Benim fotoğrafımı kim beğenir” demeyin sakın; paylaşın gitsin
Saygı dolu sevgiler
Noyan
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
26/12/2018, Saat: 20:23
(Son Düzenleme: 26/12/2018, Saat: 20:25, Düzenleyen: dikdik_s.)
@Noyan abisinin son yazdıgını okuyunca, bizim kedi hemen patlatmıs selfiyi, haberim yokmus gibi cek pampa diye.
Yorumları: 232
Konuları: 7
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Güzel günlerde kullanın
@mehmets
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 71
Konuları: 1
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Güzel günlerde kullanın
@Bostani
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
31/12/2018, Saat: 15:54
(Son Düzenleme: 31/12/2018, Saat: 16:37, Düzenleyen: Serjames.)
Bu güzel etkinlik için Razorusa tekrar teşekkürler.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Harika etkinlik icin Noyan Bey'e tesekkurler. Hediyeleri komsularımıza hayırlı olsun, zevkli tıraslarınız olsun.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Bir sonraki sene biz yeni yetme üyeler de yarışmaya katılırız inşallah
elimiz de daha alışmış olur, pişeriz yani
Herkesin yeni yılını kutlarım
So far so good..