Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@neoromancer
Abi bu guzel paylasım icin tesekkurler. Sayende tanıdık ANGELINA JORDAN'ı. Cok guzel benzetmisin Amy winehouse ozgunlugunde diye, ben icinde birazcık soz yuvarlamalarında Diana Krall'ı anımsadım. Onu acık olsun, guzel eserlerini gelecekte emin adımları ile dinlemek dilegiyle.
Yorumları: 814
Konuları: 1
(12/01/2019, Saat: 22:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Abi bu guzel paylasım icin tesekkurler. Sayende tanıdık ANGELINA JORDAN'ı. Cok guzel benzetmisin Amy winehouse ozgunlugunde diye, ben icinde birazcık soz yuvarlamalarında Diana Krall'ı anımsadım. Onu acık olsun, guzel eserlerini gelecekte emin adımları ile dinlemek dilegiyle.
Dileklerine katılarak gelecekde daha çok dinlemeyi diliyorum..umarım yaş ilerledikçe fiziksel etkilerden dolayı ses yapısı değişmez..dikkatimi çekti tüm yarışmalarda ve katıldığı programlarda şarkı söylerken ayakkabılarını çıkarıyor, inanıyorumki geçmiş büyük Jazz cıların şarkıcıların ruhlarının enerjilerini kendine çekiyor o sayede
..bir Picasso Van Gogh yada Miro resmine defalarca bakmak gibi bu Bıdıkın sesini dinlemek ..aynı şarkıyı defalarca dinlesede bıkmıyor insan..Ahh müzik sen nelere kadirsin dedirtiyor insana!
USA da katıldığı bir Show programında kendinden nasıl bahsediyor bakarmısın çok genç başladım felan 1,5 yaşında diyor
..Angry Bird tipli şekerçik..linki aşağıda
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 680
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
15/01/2019, Saat: 11:13
So far so good..
Yorumları: 1,104
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
(15/01/2019, Saat: 19:01)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çook güzelmiş
@PisPorsuk Ümit kardeşim. Her konuda rafine zevklidir
Yorumları: 2,579
Konuları: 14