31/01/2019, Saat: 18:50
En Son Ne Aldınız ?
|
(31/01/2019, Saat: 14:30)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yavas yavas kendi capimizda sampiyonlar ligi kadrosunu kuruyoruz. Cok uzun zamandir almayi planladigim ikon x3 basliga rocnel elit sapta eklenince dayanamadim. @skybrave komsuma cok tesekkur ederim. Rocnel elite sap değil mi o
31/01/2019, Saat: 20:39
Almıştım ama paylaşmak için fırsat olmadı. İnceleme için aldım yoksa beğendiğimden değil yani Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
31/01/2019, Saat: 21:29
(Son Düzenleme: 03/02/2019, Saat: 15:33, Düzenleyen: onurcakmak.)
(31/01/2019, Saat: 20:39)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Almıştım ama paylaşmak için fırsat olmadı. İnceleme için aldım yoksa beğendiğimden değil yani Sauvage almak için çok gidip geldim. Hepsinde de vazgeçtim. Birkaç denemeden sonra yorumunuzu bekliyorum.
yaşam bir zevktir
01/02/2019, Saat: 00:13
@vintage Elbette. Naçizane bir inceleme yapmayı planlıyorum ama öncesinde kesinlikle almanızı tavsiye edeyim.Arada kalmayın. Farkındalık ve kalıcılık tahmin ettiğimden çok yüksek.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
01/02/2019, Saat: 14:42
Açıkçası sizin yorumlarınız üzerine aldım @Tahir abim. Kokuyu beğendiğinizi biliyorum,bu sebeple zevklilik size ait sayılır. Çok teşekkür ederim.
GM6_Tur cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir yıl daha bitiyor
03/02/2019, Saat: 05:01
(Son Düzenleme: 03/02/2019, Saat: 15:31, Düzenleyen: onurcakmak.)
Özleyerek tekrar aldım.
Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Nihayet beklenen gün geldi.
Öncelikli olarak köpük yapma becerisi elde etmek istediğim için verdiğim ilk siparişler az önce elime ulaştı. İlk olarak Proraso'nun köpürtme kasesi elime ulaştı. Bu basit ama kullanışlı görünen, yekpare kalıp plastik, sert yapılı, kulplu, yeşil renkte bir köpürtme tası. Kenardaki kulbu sayesinde ele rahat oturuyor. İçerisinde köpük yapmayı kolaylaştıracak çentikler mevcut. Öyle süper über cancanlı bir şey olmasa da, başlangıç için işe yarar diye düşünüyorum. Ardından da asıl beklediğim Razorus kargosu geldi. Bu setin içinde Proraso'nun Sandalwood krem sabunu, Semogue fırça standı ve tabii ki Semogue 1800 tıraş fırçası bulunuyor. Semogue tıraş fırçasını elime aldığımda ilk dikkatimi çeken (hayatında eline tıraş fırçasını sayılı almış birisi olarak) beklediğimden oldukça ufak tefek olduğuydu. Ben daha büyük bir şey bekliyordum. Sanırım 22 mm knot size düşündüğümden de küçükmüş. İleride yavaş yavaş büyütürüz. Hemen gözüme çarpan bir siyah kılı kopardım. Fırça kuru haliyle genel olarak oldukça "backbone"lu, ama tepesi de bir o kadar yumuşak. Sanırım bunların yarattığı farkı kullandıkça deneyimleyeceğim. Sürekli bahsedilen o koku olayını kesinlikle almadım, sıfır koku diyebilirim. (Bu fırçayla ilgili çok araştırma yaptım, ileride inşallah bir incelemesini yapabilirim) Razorus sağolsun, yanında bir de Derby Usta jilet yollamış. Bu benim ilk jiletim ve henüz tıraş aletim olmasa da çok heyecanlandırdı. Köpürtme işini kotarıp, biraz da fırçanın break-in'ini atlattıktan sonra, ikinci akımda tıraş bıçağı alımına geçeceğim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
04/02/2019, Saat: 12:53
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun @Rayko ve @mertonyon komşum. İyi günlerde güle güle kullanın.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: