03/02/2019, Saat: 23:51
Ankara buluşması 7.2.2019 saat: 19.00 Melbo Cafe
|
04/02/2019, Saat: 15:06
%99 ihtimalle gelemiyorum. Arazi çalışmam en iyi ihtimalle perşembe akşamı bitecek gibi duruyor. Bu güzel buluşmayı kaçırmak canımı sıkıyor. Umarım bir sonraki buluşma 1 yıl sonra olmaz.
Merhaba, hem çok şanslıyım hem de çok şansızım.
Ankara dışında çalıştığım için sabun etkinliğinin kargo adresini iş yerini vermiştim. Sanırsam benim sabunlar yola çıktı bana geliyor. Ama ben de yola çıkıyorum) Ankara buluşması için çok şanslı olmalıyım. Ankara'ya geliyorum çarşamba günü. Son dakika yeni bir gelişme oldu benim için, planda yoktu. Ankara buluşmasına bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. Herkese sevgiler selamlar....
05/02/2019, Saat: 22:45
Benden duymuş olmayın ama buluşmaya katılanlara kemal abinin ufak bir süprizi olabilir hatta ben yetiştirebilirsem ufak bir süpriz yapmayı planlıyorum perşembe görüşmek üzere
06/02/2019, Saat: 09:46
Katılmayı çok isterdim ancak gelemeyeceğim, sizlere iyi eğlenceler, hoş sohbetler diliyorum.
Hiç bilmiyorum ki
06/02/2019, Saat: 21:08
Merhabalar komşular,
yarın akşam düzenlediğimiz toplantıya katılarak sabunlarını teslim alacak arkadaşlar şöyle bir bakabilir mi acep talepleri doğru mudur? @osaka23 ====>LANOLİNLİ- 50CC KANTARON YAĞI @Bostani =====>KANTARONLU (Zaza Platinium) @fgok ======>LANOLİNLİ- 50CC KANTARON YAĞI @manuple ===>LANOLİNLİ- KANTARONLU @Aersin ====>LANOLİNLİ-KANTARONLI-TATLI BADEMLİ- 50 CC KANTARON YAĞI @starex ====>LANOLİNLİ- ( 50CC KANTARON YAĞI) @finwe =====>LANOLİNLİ - TATLI BADEMLİ @pundoe ====>LANOLİNLİ TATLI BADEMLİ @SKYBRAVE ==>LANOLİNLİ @Mehmet_G ==>KANTARONLU- LANOLİNLİ 2 ADET @Zeyes =====>KANTARONLU 2 ADET
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
06/02/2019, Saat: 21:33
Üstadım siparişler doğru.
Ben 1 adet daha kantaronlu istiyorum. Ekleme yapabilir misin ?
06/02/2019, Saat: 21:33
(06/02/2019, Saat: 21:27)osaka23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bir de kahve vardı abi sade @efrasyab Onu melboda hallederiz
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
06/02/2019, Saat: 21:46
Siparişler doğru benim üstat.
2 kantaronlum var. Lanolinli verip kantaronlu almak isteyen olursa da etkinlikte değiş-tokuş edebiliriz. ——————— Nice and clean.
Nice and clean.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: