Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(09/02/2019, Saat: 21:40)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko berber tıraş sabunun geliştirilebilmesi için öncelik toplumun gelenesek tıraşa önem vermesi gerekir metal tıraş aletleri,jiletler,ustralar flan ne yazıkki önem yok sadece berberler kullanıyor bu sabunları küçük bir azınlığıda buna katabiliriz Durum buyken arko nasıl gelişsin üretici görüyor halkın geleneksel tıraşa bakışını pazarın çoğunluğu hazır tıraş köpüklere teslim En iyi sabunu geliştirip piyasaya sürsen bile vatandaş hazır köpüğünden vazgeçmez anlatabiliyormuyum genc nesil tıraş köpüklerine yönelmişken arkonun olası yeni geliştireceği sabuna kimse bakmaz sizlerden ricam şuanki arkoyla devam yerli sabunumuzu kötülemeyelim bari bunu yapmayalım ecnebiler arkoya aşıkken bizim kötülememiz doğru değil seversin sevmezsin kişisel görüşlere saygım sonsuz ama kötüleme çünkü bir tane sabunumuz var ecnebilerden çok bizim bu sabuna aşık olmalıyız
Geleneksel tıraşa başlayana kadar sadece gillette ürünleri kullandım. Piayasanın çoğu ürün gamında en pahalısı sayılır. Şimdi geleneksel tıraş a başladım deyip iki makine aldım 20 çeşit jilet aldım kendim için doğruyu arıyorum diye. 4 çeşit de sabun aldım ama arko sabun fiyatının dışında bence bilimçaltımızda duygusal bir yeri var ki hoşuma gidiyor kullanmak.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
09/02/2019, Saat: 22:53
(Son Düzenleme: 09/02/2019, Saat: 22:57, Düzenleyen: batmanforever.)
Arko sabunun kokusunu çok beğeniyorum ve inatla da kullanmaya devam ediyorum
Bunu söyledikten sonra sabunda bir şeylerin eksik olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim.
Mesela çok çabuk kuruyor ve tıraş sonrası cildi inanılmaz bir şekilde kurutuyor. Durum böyle olunca da çareyi modifiye etmekte buluyoruz
Keşke Arko çeşit çeşit tıraş sonrası ürün ürettiği gibi sabunda üretse diyorum ama ne yazık ki yapmıyor... Yapacak birşey yok...
Yorumları: 30
Konuları: 2
Bu arko sabunların son kullanma tarihi geçince kullanılabilirmi?
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(16/02/2019, Saat: 14:17)sakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arko sabunların son kullanma tarihi geçince kullanılabilirmi?
Size kalmış birşey. Benim kullandığım 2017 SKT gözüken bir sabun var elimde. Sabunda bir sorun gözükmüyor arada kullanıyorum. Ne kadar geçtiği ile de alakalı tabii. Ne şartlarda muhafaza edildiği ayrıca.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 555
Konuları: 10
(16/02/2019, Saat: 14:17)sakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arko sabunların son kullanma tarihi geçince kullanılabilirmi?
Eğer sertleşmişse kalorifer peteğinin yanında yumuşatabilirsiniz
Yorumları: 47
Konuları: 0
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Yorumları: 30
Yorumlarınız için teşekkürler.
Uygun saklama ortamı nedir?
Kilitli poşette poşetin havasını alıp saklamayı düşünüyorum. Bu şekilde sakladığım şeylerde problem yaşamadım. Kahvelerimi böyle saklıyorum mesela
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Kapaklı bir kutu içerisinde muhafaza etmeniz yeterli.
Yorumları: 623
Konuları: 7
19/02/2019, Saat: 17:16
(Son Düzenleme: 19/02/2019, Saat: 17:45, Düzenleyen: ekilic2.)
Bu kadar çok Arko sabunu bir arada görünce paylaşmak istedim. Meraklısı ülkemizde de çok.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
Yorumları: 24
Arko sabunlar harika görünüyor. Zeytinyağı sabunu veya Defne sabunundan üç dört adet alıp rendeleyin iki adet Arko sabunundan küçük küçük doğrayıp rendelenmiş sabunlarla birlikte büyükçe bir kaba koyun. İçine bir kaşık hint yağı yarım kaşık badem yağı ve bir çay kaşığı çayağacı yağı ile iki kaşık saf su koyup iyice yoğurun. Bunu ılık ortamda yapın iyice hamur hale geldiğinde küçük kaplara koyun iyice kurusun ( en az dört gün) . Banyoda harika sabun oluyor . Liflenmek için çok güzel oluyor. Cildi de kurutmuyor. Yaparken de iyi stres atıyorsunuz. Ege bölgesinde olanlar doğal ev yapımı zeytinyağı sabunu kullanırsa daha mükemmel oluyor. Kalıp yoksa elinizle yuvarlayın kurabiye büyüklüğünde olabilir. Ben bununla yüzümü de günlük yıkıyorum. Tıraşdan önce yıkarsanız tıraş daha verimli geçiyor.