Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Aramıza hoş geldiniz komşum. Dediğiniz gibi, ülkemizde bizlere hitap eden malzemeleri bulmak, kısıtlı alternatiflerin haricinde hayli zor. Amazon Türkiye açıldığında umutlanmıştım, zira global versiyonlarında zilyon tane tıraş ürünü var. Fakat zaman geçtikçe umut yerini hayal kırıklığına bıraktı. Belki ileride düzelir ama bu gidişle zor..
So far so good..
Yorumları: 99
Konuları: 3
(03/03/2019, Saat: 23:38)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz keyifli tıraşlarınız olsun komşum.
Hoşbulduk komşum sizinde keyifli tıraşlarınız olsun
(03/03/2019, Saat: 23:48)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoşgeldiniz, keyifli tıraşlarınız olsun.
Hoşbulduk komşum sizinde keyifli tıraşlarınız olsun
(04/03/2019, Saat: 01:27)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, foruma hoş geldiniz. Keyifli tıraşlarınız olsun...
Teşekkür ederim hoşbulduk sizinde keyifli tıraşlarınız olsun
...King Of The North SAMSUNSPOR...
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
(04/03/2019, Saat: 10:36)BuraKaya55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbulduk komşum yorumlarına tamamen katılıyorum peyder pey almakta fayda var yoksa sıkıntı çıkıyor Ayrıca @starex üstadın DELİKANLI TIRAŞLAR'ı keyifle izliyorum tüm videoları izlemişimdir.
Kanala destek olduğunuz için teşekkürler
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Hoşgeldiniz. Keyifli sohbetleriniz, tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 368
Konuları: 6
Hoşgeldiniz.
Tıraş oluyorum, o halde varım.
Yorumları: 1,206
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 385
Aramıza hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim.
@Zeyes
@AbuzTech
@FearOfATG
@3RD1
@batmanforever
@ekilic2
@Sofistike
@erfa
@ahbap
@starex
@Soner
@lim10
@kral arthur
@kalantorxl
Hoşbulduk tekrardan teşekkür ederim herkese
Keyifli tıraşlar dilerim..
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Samsun benim için çok kıymetli bir şehir. Çiftlik, mecidiye, rus pazarı, Candaroğlu Kır Pide, Emir Balıkçıklık, Piazza, Yeşilyurt vs. vs. ŞİRİNLER
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
(13/03/2019, Saat: 23:14)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Samsun benim için çok kıymetli bir şehir. Çiftlik, mecidiye, rus pazarı, Candaroğlu Kır Pide, Emir Balıkçıklık, Piazza, Yeşilyurt vs. vs. ŞİRİNLER
Samsunlumusun komşum her şeyini iyi bildiğine göre