(26/03/2019, Saat: 04:01)Mtopay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapılan yorumların kaynağını göstermek için linkleri vermiştim. Başka forumların linkinin burada olmaması çok önemli bir konuysa yorumum silinebilir. İyi geceler.
Komsum hic onemli bir konu degil, form yonetimleri ic trafigin baska yonlere dagılmaması icin, baska form veya marka/magazaların bedavaya reklamını yapmamak icin (kendileri reklam veya uretici sayfası satarlar yılllık) bu tarz paylasımlara mesafeli duruyor.
Yabancı soruyor Rocneli nereden alabiliriz diye, yazıyorum extrashaving satıcısıdır, oradan ulasabilirsiniz, tak mesajım siliniyor, ozelden uyarı geliyor. Urun tanıtımı yapıyorum, sak ozelden mesaj siz ureticimisiniz vs. vs. ornekler cogaltılabilir.
Bizim formumuzda reklam, uretici bolumu vs. yok, kimseden harac kesilmiyor, o konuda sukur cok serbestiz, her turlu link marka vs. paylasabiliyoruz, yurtici/yurtdısı form isimleride veriyoruz ama direk forum linki vermekten mumkun oldukca kacınırsak seviniriz. Bilginin kaynagı neresi vs. gibi soru gelirse tabiki de paylasabilirsiniz. Hani yasak degil, mumkunse kacınalım diyorum.