Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Duruyor Mühle, yarın Martin Amca'nin keçi sütlü sabunun denerken onu kullanmayı düşünüyorum .
Sabunu zor şartlarda test edeceğim, araziye sürülen jipler gibi
Ama sabun çok iyi duruyor , testi geçecek gibi. Sabun hakkinda sizin de yorumlarınız merakla bekliyorum
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
zaten bir kartuşçunun sınavından geçerse bir ürün tamamdır
aramızda kartuşçu beslemenin faydalarıda varmış
(25/07/2012, Saat: 21:25)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duruyor Mühle, yarın Martin Amca'nin keçi sütlü sabunun denerken onu kullanmayı düşünüyorum .
Ama sabun çok iyi duruyor , testi geçecek gibi. Sabun hakkinda sizin de yorumlarınız merakla bekliyorum
Yönetmen flashforward yapar.
Yıl 2014 geltir.com da jiletle tıraş olan kalmamıştır Mancho siteyi ele geçirip kartuşlu makinelerin üreticisi P&G 'ye satar.
McOrco ve İhtilaf ter icinde uykularından uyanirlar (ayrı ayrı) . Neyse ki kabusmuş, jilet hala üretiliyormuş.
(25/07/2012, Saat: 21:28)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zaten bir kartuşçunun sınavından geçerse bir ürün tamamdır
aramızda kartuşçu beslemenin faydalarıda varmış
(25/07/2012, Saat: 21:25)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duruyor Mühle, yarın Martin Amca'nin keçi sütlü sabunun denerken onu kullanmayı düşünüyorum .
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 85
Konuları: 0
25/07/2012, Saat: 21:51
(Son Düzenleme: 25/07/2012, Saat: 22:09, Düzenleyen: ihtilaf.)
nasıl bir bünyeye zararlılar aşı formunda verilir ,bağışıklık sistemi kuvvetli olur
geltir.com a mancho kartuşcu virüsünü verdiğinizde forumun bağışıklığı daha da artacak bu yüzden mancho bizim aşımız
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ben inanmıyorum kartuşa döndüğünüze
eğer ispatlamak isterseniz 89u bana gönderin nasıl olsa işinize yaramaz
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
(26/07/2012, Saat: 00:10)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hadi mancho üstad bundan iyisini rüşdiye okuduğun yıllarda yapıyordun
Yaşlandık artık, gözlerim eskisi kadar iyi seçemiyor
Goethe
Goethe
|