Forumda kaç sene oldu hiç Maggarddan alışveriş yapmamıştım. Yeni vergi düzenlemesinden önce ki son hafta ilk maggard alışverişim oldu. Yani durdum durdum son haftayı buldum
Sabunları çok araştırdım inceledim beklentim çok yüksekti ama inanın hiç hayal kırıklığına uğramadım bu sabunlar olağanüstü her bakımdan son derece güzeller.
Sadece Declaration da zor köpük yapılıyor ama yapıldıktan sonra mükemmel bir şeye dönüşüyor koku ilk koklarken güzel bir sabun kokusu ama köpük esnasında klasik sofistike, elit bir parfüm kokusu alıyorsunuz.
Barister & Mann le Grand Cypre ise fresh, bütün mevsimlere uygun ama yaz mevsimine daha çok yakışan meyve kokteyli gibi nane yeşil elma turunçgiller gibi bir kokuyu andırdı bana, zaten Kıbrıs meyvelerine özgün yapılan bir sabunmuş.
Chiseled Face Cedar&Spice ise bende yağmurun ilk ıslattığı toprak kokusunu anımsattı hatta kime sorduysam aynı duyguyu uyandırmış yani bu sabun huzur bende diyor adeta
Sabunların hepsinin performanı tıraş esnası ve sonrasında mükemmel her tıraş severin ölmeden önce denemesi gereken sabunlardan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi