Yorumları: 6
Konuları: 1
Geçenlerde 2,5 TL'ye pazardan nasılsa cok ucuz alayim bulunsun diye almıştım , deneme için jileti taktigimda yanlardan taşması ve hafifliği beni biraz ürküttü. Genelde herkesin olumsuz yorumlar yazması ve vukuatlı bir alet olmasi da cabası.
Aşırı kalın olmayan düzensiz uzuyan 2 günlük sakallarımı kesmek için bugün Yuma'yı secmistim. Tıraş öncesi yüzümü ılık suyla yıkadım prorasso mentollu pre-shave ve celle sabun kullandım. Jilet olarak da persona platinium tercih ettim. Sonuç, harika tek bir kesik bile yoktu. Neredeyse ilk perdede tıraş tamamlanmıştı. Aleti kullanırken jiletin kenarının görünmesi favorileri düzeltirken avantaj sağlıyor.
Yorumları: 861
Konuları: 27
(12/06/2019, Saat: 19:25)Sercan93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçenlerde 2,5 TL'ye pazardan nasılsa cok ucuz alayim bulunsun diye almıştım , deneme için jileti taktigimda yanlardan taşması ve hafifliği beni biraz ürküttü. Genelde herkesin olumsuz yorumlar yazması ve vukuatlı bir alet olmasi da cabası.
Aşırı kalın olmayan düzensiz uzuyan 2 günlük sakallarımı kesmek için bugün Yuma'yı secmistim. Tıraş öncesi yüzümü ılık suyla yıkadım prorasso mentollu pre-shave ve celle sabun kullandım. Jilet olarak da persona platinium tercih ettim. Sonuç, harika tek bir kesik bile yoktu. Neredeyse ilk perdede tıraş tamamlanmıştı. Aleti kullanırken jiletin kenarının görünmesi favorileri düzeltirken avantaj sağlıyor.
Öncelikle foruma hoşgeldiniz
Yuma'yı iyi dengeli bulabilirseniz muhteşem bir alettir. Ben dün yeni aldım, jilet açıklığı çok kötü çıktı, atmak zorunda kaldım maalesef.
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 861
Konuları: 27
13/06/2019, Saat: 14:24
@zbilgen komşumun dün Ankara buluşmasında hediye ettiği 4 adet Yuma'lardan bir taneis ile bugün PS kullanarak tıraşımı oldum. Sıfıra yakın tıraş yaşadım. Çok özlemişim YUma ile tıraş olma keyfini.
@zbilgen komşuma teşekkür ederim
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 204
Konuları: 5
(13/06/2019, Saat: 14:24)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @zbilgen komşumun dün Ankara buluşmasında hediye ettiği 4 adet Yuma'lardan bir taneis ile bugün PS kullanarak tıraşımı oldum. Sıfıra yakın tıraş yaşadım. Çok özlemişim YUma ile tıraş olma keyfini. @zbilgen komşuma teşekkür ederim
Rica ederim komşum keyifli tıraşlar
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...
Yorumları: 555
Konuları: 10
Evimdeki mini müzeme kaldırdığim Yuma tıraş aletini çıkarıp Perma Sharp ile tıraş oldum. Tıraş sonrasında sapı sürerken yüzümden ateş çıktı
Yorumları: 2,422
(21/07/2019, Saat: 16:22)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Geçmiş olsun komşum.
Eyvallah komşum
Yorumları: 2,422
Yorumları: 822
Konuları: 3
Ben Yuma'nın agresif olduğunu düşünmüyorum. Tartıştığımız Yuma aletin hepsinin birbirinin aynısı olmadığını biliyorum ama bu çeşitlilikte hem mild hem de agresif çıkmaz.
Bence agresif olanlar fazla sıkılmadığı için agresif.
Tahrişe neden olan diğer nedense genele göre hafif olmasından dolayı bastırma olayı.