18/07/2019, Saat: 13:29
Şuanlık astra yeşil
Bırakınız kessinler, bırakınız biçsinler.
Aldığınıza pişman olduğunuz tıraş ekipmanlarınız.
|
Şimdilik hiç birşey diyorum. Memnun kalmadığım bir çok ürün var lakin denemek ayrı bir tecrübe. En memnun kalmadığım M&S Woodspice AS. Starex üstad bir videosunda kokusu için odunsu ve çam kokusu karışık demişti. Benimde sevdiğim tarzda kokular olduğu için almıştım. Ancak kullanınca gördüm ki koku karakterleri göreceli olabiliyormuş. Bana kokusu sulandırılmış mesir macunu gibi geldi.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
18/07/2019, Saat: 13:44
(18/07/2019, Saat: 13:41)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdilik hiç birşey diyorum. Memnun kalmadığım bir çok ürün var lakin denemek ayrı bir tecrübe. En memnun kalmadığım M&S Woodspice AS. Starex üstad bir videosunda kokusu için odunsu ve çam kokusu karışık demişti. Benimde sevdiğim tarzda kokular olduğu için almıştım. Ancak kullanınca gördüm ki koku karakterleri göreceli olabiliyormuş. Bana kokusu sulandırılmış mesir macunu gibi geldi.Sulandırılmış mesir macunu kokusunu hayal edemiyorum Bu nasıl çılgın tarif Erdi hocam? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
18/07/2019, Saat: 14:25
Sevenlerine saygım sonsuz ama benim de aldığıma pişman olduğum ilk alet ws classic oldu. Sıralamayı şu şekilde devam ettirebiliriz; bimden alınan Marmara fırça, derby usta ve voskhod
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
18/07/2019, Saat: 14:43
@FearOfATG Caner hocam şöyle söyleyim. Mesir macununun keskin ve ağır bir kokusu var. Ama bu ürün o kadar keskin ve ağır kokuya sahip olmasa da koku notaları olarak mesir macunu kokusuna çok benziyor. O nedenle aklıma böyle bir tarif geldi.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
18/07/2019, Saat: 15:28
Wilkonsun alet, bimdeki fırça, derby krem çeşitleri ( paraben olayından dolayı)
Tıraş oluyorum, o halde varım.
18/07/2019, Saat: 15:31
(18/07/2019, Saat: 12:46)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby Extra jilet
Hadi hayırlı tıraşlar!
18/07/2019, Saat: 16:15
Rapira pembe mavi siyah ve derby usta.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|