Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(28/07/2019, Saat: 16:10)Denetcii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bastırınca yayılıyor ama çok sert geldi bana yani baya bi güç harcamam lazım. Bastırmayı biraz bırakınca geri toparlanıyor hemen. 26mm alacaktım ama renk beğenemedim
Komşum ozaman düğüm çapı 28mm olduğu için size omurgalı gelmiş zorluyor olabilir. 24mm bile tasta köpürtüp yüze uyguluyorum kolumu ağrıtabiliyor kaldıkı sap kısmıda ağır yoruyordur.
Yorumları: 81
Konuları: 1
(28/07/2019, Saat: 16:26)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ozaman düğüm çapı 28mm olduğu için size omurgalı gelmiş zorluyor olabilir. 24mm bile tasta köpürtüp yüze uyguluyorum kolumu ağrıtabiliyor kaldıkı sap kısmıda ağır yoruyordur.
Eyvah yanlış mı yaptık komşum 28mm alarak
Bırakınız kessinler, bırakınız biçsinler.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
28mm büyük bir fırça birde üstüne köpüğün kıvamı yoğun hazırlandıysa yüzde uygulanması zahmetli olabilir ve yorucu olabilir. Uygulamayı kolaylaştırmak için fırçayı hafif suya batırıp yüze uygularsanız daha rahat edebilirsiniz.
(28/07/2019, Saat: 16:58)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28mm büyük bir fırça birde üstüne köpüğün kıvamı yoğun hazırlandıysa yüzde uygulanması zahmetli olabilir ve yorucu olabilir. Uygulamayı kolaylaştırmak için fırçayı hafif suya batırıp yüze uygularsanız daha rahat edebilirsiniz.
Onu da deneyeceğim komşum
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(28/07/2019, Saat: 16:30)Denetcii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvah yanlış mı yaptık komşum 28mm alarak
Yok komşum ne yanlışı keyfini bir şekilde çıkartırsınız batmanforever komşumun önerisi mantıklı sonuçta bir şekilde alınmış uyum sağlamak lazım
(28/07/2019, Saat: 17:11)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok komşum ne yanlışı keyfini bir şekilde çıkartırsınız batmanforever komşumun önerisi mantıklı sonuçta bir şekilde alınmış uyum sağlamak lazım
Alışacağız artık