Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(23/08/2019, Saat: 13:31)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mustbe komşum güzel tıraşlarınız olsun. Bu arada P.S krem dediğim sandal ağacı (kırmızı Proraso) tıraş öncesi-sonrası krem. Ben beğenerek kullanıyorum.
yorumu düzeltiyorum ince düşünceniz için tekrar teşekkür ediyorum komşum sağolun
Yorumları: 1,051
Konuları: 2
(23/08/2019, Saat: 13:32)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yorumu düzeltiyorum ince düşünceniz için tekrar teşekkür ediyorum komşum sağolun
Bu arada komşum, kırmızı sabun ile krem aynı kokuya ve etkiye sahipler. Kokusu enfes.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 204
Konuları: 0
Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 158
Konuları: 1
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
Neville nin toniğini merak ediyordum, incelemenizi merakla bekliyorum komşum.
Keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım
Komşum iyi günlerde kullanın yeni ürünlerinizi bende Organique witch hazel toniği bir tık daha merak ediyorum diyelim
Yorumları mutlaka alalım.
Yorumları: 497
Konuları: 8
(23/08/2019, Saat: 17:40)Serkan1221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Bunlar da yeni ürünlerim. Neville tonikle organique witch hazel toniği denemek için aldım. Daha önce tonik kullanmamıştım. Kullanınca yorumlarımı da yazarım [img][/img]
Güle güle kullanın. Tekrar olacak ama Neville toniği ben de çok merak ediyorum.
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
(21/08/2019, Saat: 19:07)apple34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulgaristandan hediye; bir dahakine polsiver markasını ezberlettim, zorla..
Bulgaristanda 2 sene öncesine kadar polsilver lar bakkallar da bile vardı artık polsilver bulmak nerede ise imkansız bulgaristanda
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Yorumları: 243
Konuları: 4
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun.
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Güzel günlerde kullanın ilk defa gördüm birde kullandığınızda performansları ile ilgili kısada olsa bilgilendirme yazarsanız memnun olurum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi