Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Yurt dısında da kolay bulunan ürünler değil bizim aradıklarımız. Yerini bilmek lazım yoksa marketlerde falan bazı ürünler var sadece. Geleneksel tıraş sırf biz de Antika konumunda değil
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
kesinlikle iyi oluyor, hele ki gidenin anlamadığı herhangi birşeyse. bir riski orada aslında daha ucuza bulunabiliyor dükkan dolaşılsa. ama hem gideni oyalamak istemiyorum hem de yanlış ya da bulunamamış olmasını engelliyorum bir taşla iki kuş.
(14/08/2012, Saat: 10:41)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hmmm mantıklı aslında... amerika olursa kesinlikle değerlendireceğim bu fikrinizi.
(14/08/2012, Saat: 10:36)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben işimi garantiye alıyorum avrupa yahut amerika konusunda. amazon' un o ülke için olan linkini bulup yolluyorum, alıp geliyorlar ama rusya ya da çinde çalışmaz. tıraş ürünleri için ya böyle yapmak lazım ya da bizden biri gitmeli ki, fırça deyince makyaj fırçası alıp gelmesin.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
vokshod u rusya da bulsa getirir de
nerede bulacak
bilmediğimiz biryer rusya, nerede ne bulunur bilemiyoruz. yormayın siz de arkadaşınızı, tevafuk eder de biryerlerden 1-2 kutu alabilirse kullanır bir bakarsınız. bakü' de de arattık zahmet verdik zaten.
(14/08/2012, Saat: 12:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vokshod u rusya da bulsa getirir de
nerede bulacak
üstadım
baküde pazarları gezdim bulamadım dedi
bakalım bir de rusya da baksın
zahmet verecek bir konu değil
azıcık geleneksel tıraşla ilgilenseydi,pazarlardan neler alırdı neler
algıda seçicilik olmadığı için baksada göremeyebilir
(14/08/2012, Saat: 13:10)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilmediğimiz biryer rusya, nerede ne bulunur bilemiyoruz. yormayın siz de arkadaşınızı, tevafuk eder de biryerlerden 1-2 kutu alabilirse kullanır bir bakarsınız. bakü' de de arattık zahmet verdik zaten.
(14/08/2012, Saat: 12:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vokshod u rusya da bulsa getirir de
nerede bulacak
Yorumları: 414
Konuları: 11
Rus malı Rapira alsın bence hem Türkiye'deki rapiraların kalitesiyle karşılaştırmış oluruz
Katılma tarihi: 2011
ohtararan üstadım
çok yaşayın
bir sanatçının beğenisini kazanmak,doğru yolda olmanın işaretidir
(14/08/2012, Saat: 13:21)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet öyle de bir sorun var
bu arada, sizin mesajlarınızı okumaktan o kadar keyif alıyorum ki, her cümlenin sonuna koyduğunuz ifadeler dimağıma yerleşmiş. kendi kendime düşünürken cümlelerin sonuna istemeden ifade koyup, sonra da sizi anıyorum
(14/08/2012, Saat: 13:14)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstadım
(14/08/2012, Saat: 13:10)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilmediğimiz biryer rusya, nerede ne bulunur bilemiyoruz. yormayın siz de arkadaşınızı, tevafuk eder de biryerlerden 1-2 kutu alabilirse kullanır bir bakarsınız. bakü' de de arattık zahmet verdik zaten.
nerede bulacak
vokshod u bulsun rapira astra sputnik ladas
(14/08/2012, Saat: 13:28)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rus malı Rapira alsın bence hem Türkiye'deki rapiraların kalitesiyle karşılaştırmış oluruz
14/08/2012, Saat: 14:08
(Son Düzenleme: 14/08/2012, Saat: 14:09, Düzenleyen: ohtararan.)
estafurullah,
artık "maalesef" pek kimsenin bilmediği hiciv sanatı ve pek ince bir espri zevkine sahipsiniz, bu da güzel kişiliğinizle birleşince sohbetin tadına doyulmuyor elbette. gerçi bu forumda birçok dostum bu şekilde bir kabiliyetle müjdelenmiş. inanın forumu açıp ta son yorumlar sekmesini tıkladığımda, son mesaj yazan bölüme bakıyorum. burada birkaç dostumun ismini gördüğümde mesajı açmak, acaba ne demişler diye bakmak için heyecan duyuyorum. sizin gibi insanlarla tanıştığım için pek mutluyum. bir de papazeriğinin dediği gibi kısmet olsa da yüzyüze görüşsek ne güzel olacak.
(14/08/2012, Saat: 13:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ohtararan üstadım
çok yaşayın
bir sanatçının beğenisini kazanmak,doğru yolda olmanın işaretidir
(14/08/2012, Saat: 13:21)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet öyle de bir sorun var
bu arada, sizin mesajlarınızı okumaktan o kadar keyif alıyorum ki, her cümlenin sonuna koyduğunuz ifadeler dimağıma yerleşmiş. kendi kendime düşünürken cümlelerin sonuna istemeden ifade koyup, sonra da sizi anıyorum
(14/08/2012, Saat: 13:14)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstadım
nerede bulacak
|