Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(14/02/2019, Saat: 00:49)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçindeki kimyasal maddeler olmazsa aslında şans verebileceğim bir ürün ama gerçekten tam bir kimyasal bomba olmuş.
Kimyasal olmasa bu fiyata olamazdı sanırım.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 99
Konuları: 4
soner komşum, 3 çeşitte de içerik aynı mı? öyleye neden 3 farklı kutu ve çeşit var? anlayan bana da anlatsın lütfen...
Yorumları: 752
Konuları: 29
@mvoron 3ündede içerikde parfüm yazıyor muhtemelen o parfümler farklı esanslardır , fark budur bence
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
Yorumları: 19
Konuları: 1
Bunun satışı hâlâ devam ediyor mu?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ŞİMDİ SIRA KAYDIRCAK SİNEK BULMAYA GELDİ
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
(12/10/2019, Saat: 12:10)mvorun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soner komşum, 3 çeşitte de içerik aynı mı? öyleye neden 3 farklı kutu ve çeşit var? anlayan bana da anlatsın lütfen...
İçerikler aynı komşum geçenlerde yeşil olanı (serinletici) ve sarı olan (hassas ciltler) için olanı denedim hiçbir fark göremedim. Sanırım bir satış sıtratejisi olsa gerek, köpük kullanırken ister istemez dudaklara biraz temas eder parmağınızla sıyırarak bunu alırsınız herkes yaşar bunu. Bu krem beni o konuda çok rahatsız etti, o yapay sentetik koku ve tad mideme ağrılar girmesine neden oldu diyebilirim.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 99
Konuları: 4
Yorumları: 9
Konuları: 1
Bugün izmirde bir mağazada son kullanma tarihi geçmiş birkaç tane buldum, içime sinmedi alamadım.