28/10/2019, Saat: 21:47
Voskhod adamdır!
En Son Ne Aldınız ?
|
28/10/2019, Saat: 21:47
Voskhod adamdır!
28/10/2019, Saat: 22:00
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşular.
28/10/2019, Saat: 23:37
RAZORUS'a ilgisi ve özenli paketlemesi için teşekkür ederim.
29/10/2019, Saat: 00:15
(Son Düzenleme: 29/10/2019, Saat: 00:21, Düzenleyen: onurcakmak.)
İmpa ticarete yeni ürünler gelmiş. Arm & Hanmer mavinin kokusuna bayıldım. Yeşilini kullanmış ce çok beğenmiştim.
Speick da çok floral kokuyor. SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
29/10/2019, Saat: 00:28
İmpa ticaret'e çok güzel ürünler gelmiş. Kokusuna çok bayılmasam da yıllardır merak ettiğim, bir geleneksel tıraş klasiği Tabac sabunu aldım en sonunda.
Tabac Craftman' kokusunu çok beğendim, Tabac gibi değil.. SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi (29/10/2019, Saat: 00:28)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa ticaret'e çok güzel ürünler gelmiş. Kokusuna çok bayılmasam da yıllardır merak ettiğim, bir geleneksel tıraş klasiği Tabac sabunu aldım en sonunda.Tabac Orijinal Aftershave'in sabuna göre oldukça keskin, sert bir kokusu var. Hani o da benzemiyor pek sabuna. Ben bu Craftman'in kokusunu çok merak ediyorum ama, nasıl bir koku karakteri acaba? Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın. BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
29/10/2019, Saat: 01:13
(Son Düzenleme: 29/10/2019, Saat: 01:14, Düzenleyen: Don Quijote.)
Komşum güle güle kullanın ürünlerinizi. Bir sorum olacak. İmpadan aldığınız ürünlerin bazıları stokta gözükmüyor. Gidip Bizzat mı satın aldınız acaba ? Misal 100 lük mavi Astra, Hermesin yanlış görmediysem kırmızı sabunu stokta gözükmüyor.
(28/10/2019, Saat: 17:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni urunleri tum dostlara hayırlı olsun, zevkli tıraslarınız olsun.
29/10/2019, Saat: 02:08
@ozguratalay
Kardesim selamlar, ben İzmirde yasıyorum İmpaya gitmedim ama tedarikcilerimiz mal aldıgımız yerler olmasının yanında sahipleri ile dost/kardes muhabbetimiz vardır. Kırmızı sabunu yaklasık 10gun once bana 1 adet ayırırmısın siparis gececicem bu aralar demistim, sagolsun kırmamıs ayırmıs Mustafa bey son kalanlardan. Onun harici mavi astrayı son dakika paketi gondermeden sordum telden varmı stokta diye, varmıs attı icine 1 kartela. Sitede de mavi astra gozukuyor su anda baktıgımda. Ama size ek bilgi olsun, Mustafa bey in siteye koymadıgı urunlerde de oluyor dukkanda, o yuzden istanbuldaysanız imkan oldugunda bir ugramanızı oneririm, onun haric telden sorarsınız aklınıza takılanları. Saygılar.
Tişikkirlir Sipirmin.
29/10/2019, Saat: 02:50
(29/10/2019, Saat: 02:08)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ozguratalayBenzer bir durum benim de dikkatimi çekmişti TOBS'u görünce. Eton College'in kokusuna ayrıca bayıldığım ve TOBS'un stoklarını da sıklıkla takip ettiğim için fotide görünce şaşırdım nasıl gözden kaçırdım ve fark etmedim stokta olduğunu diye. Ya ben görmedim gerçekten ya da stok bitik gözükmesin rağmen dükkanın ücra köşelerine saklanmış bir kutu. İnci gibi dizilmiş yavrucaklar bu arada gülle güle kullanın. BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
29/10/2019, Saat: 15:11
Craftsman websitesinde yazanlar aşağıda. Ben bunlardan biraz karabiber ve biraz lavantayı alabildim ama karışımı beğendim.
Top Notes:Grapefruit, Bergamot, Black pepper Heart Notes:Lavender, Geranium, Tonka bean Base Notes:Vetiver, Patchouli, Leather SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|