Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(01/12/2019, Saat: 02:51)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG Hocam aman haa, yagi den nur topu bir surpriz cıkmasın
Hiç Aliexpress iadem olmadı. Tecrübeli birinden yardım almak icap eder böyle bir durumda, talep oluştururum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 497
Konuları: 8
Tek fırçalık paketin ağırlığı yaklaşık 120gr gözüküyor
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 644
Konuları: 2
Üçüncü ve son fırçam olan silver tip yaqi de bugün itibariyle teşrif ettiler. 2 bandı kullandım çok beğendim şimdi sırada silver tip var en son da sentetik olanı deneyeceğim ama sentetik yaqi boyut olarak tam seyahatlik.
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 321
Konuları: 2
Yorumları: 414
Konuları: 7
Türkçe karakter işlemişler, gayet güzel.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Bu yaqi alıcı olarak adımı yazmamış. Fırça eve gelmedi şubeden teslim almaya gittim vermedi adamlar. Yarım saat konuştum zor aldım. İade olacaktı neredeyse.
Yorumları: 35
Konuları: 0
(03/12/2019, Saat: 14:22)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaqi alıcı olarak adımı yazmamış. Fırça eve gelmedi şubeden teslim almaya gittim vermedi adamlar. Yarım saat konuştum zor aldım. İade olacaktı neredeyse.
komşum aliexpressteki adres bilgilerinizi kontrol ettiniz mi ?
Mantık sizi A’dan B’ye götürür. Geleneksel tıraş ise her yere.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(03/12/2019, Saat: 14:49)mannyyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum aliexpressteki adres bilgilerinizi kontrol ettiniz mi ?
Herşey doğru görünüyor. Adım da var. Neyse ki teslim alabildim.
Yorumları: 35
Konuları: 0
hayırlı tıraşlarınız olsun alabilmişsiniz sonunda bende daha yeni aldım ürünleri
iki ürüne toplam 14.5 TL vergi ödedim
Mantık sizi A’dan B’ye götürür. Geleneksel tıraş ise her yere.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Benim malzeme de bugün geldi nihayet.
So far so good..