12/01/2020, Saat: 16:05
Sanal markete tekrar baktım sakal şampuanı ve sakal yağı gelmiş ama diğerleri yok. Büyük bir Migros’a uğramak lazım.
En Son Ne Aldınız ?
|
12/01/2020, Saat: 16:05
Sanal markete tekrar baktım sakal şampuanı ve sakal yağı gelmiş ama diğerleri yok. Büyük bir Migros’a uğramak lazım.
En son R41 alarak takımı tamamladım.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12/01/2020, Saat: 16:46
(12/01/2020, Saat: 12:39)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neler almadım demiştim bir gönderimde. Hem çok geç geldi hepsi. Hem de ben çok yoğundum, açıp fotoğraf çekmeye fırsatım olmamıştı. Komşum harika tercihler hepsi, güle güle kullanın ancak bu yıl benim için alışveriş bitti demeseniz iyi olur sanki ya da tirasta minimalizm konusuna bir göz atın.
12/01/2020, Saat: 16:53
(10/01/2020, Saat: 16:16)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güney kore kozmetikte başarılı iyi bir ürün çıkma ihtimali yüksek gibi. Yorumları bekliyoruz komşum. Üstünde tarifte fırçayla uygulayın yazıyor. Köpüksüz diye bi ibare de yok ama kesinlikle köpük oluşmadı fazla fazla uygulamama rağmen. Nivea tıraş kremi de ekleyip öyle tamamladım tıraşı. Sadece nemlendirme amaçlı kullanılabilir bence. Ya da erken kuruyan krem/sabunlarla kombine edilebilir. Formu da zaten sıkarken el kremi gibiydi. Öyle tıraş kremi hissiyatı yoktu. Merak eden komşuların bilgisine sunarım.
12/01/2020, Saat: 17:14
(12/01/2020, Saat: 16:46)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum harika tercihler hepsi, güle güle kullanın ancak bu yıl benim için alışveriş bitti demeseniz iyi olur sanki ya da tirasta minimalizm konusuna bir göz atın.Komşum haklısınız. Ama efsane cuma, yılbaşı, yurtdışından kardeşim gelecek vs derken hepsi üst üste geldi. O nedenle kozmetik AS dışında bitmiştir diyorum. Denemek için nerdeyse hepsinden jiletim, çeşitli tipte DE makinalarım, 3 adet kaliteli fırçam, 3 adet standart fırçam, 6-7 adet sabunum oldu. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13/01/2020, Saat: 10:43
13/01/2020, Saat: 11:03
Bu forumu takip edip, böyle iddalı bir söz veremem kendi adıma söylüyorum. Ama benimde bitiyo söz
13/01/2020, Saat: 11:23
(12/01/2020, Saat: 15:20)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bahsi geçen dr. Smartın baya bi ürünü 5m migrosa gelmiş henüz almadım ama ürün çeşitleri beyaz sabun kokulu tıraş kremi, sandal ağaçlı tıraş kremi, aynı kokulardan after shave balsam, pre shave balsam. Ayrıca sakal sampuanı waxı falan da var. Kokulara bakma imkanı yok hepsinde güvenlik folyosu var ağızlarında. Balsamlar şeffaf cam şişede oldukça yoğun gibi göründü... artık sabun sever komşularımızı denemeye davet ediyoruz vip sabun bizden olunca beklemeden aldım ama elin oğlu için denemeye gönüllü yiğitler bekleniyor
13/01/2020, Saat: 11:43
(13/01/2020, Saat: 11:23)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: artık sabun sever komşularımızı denemeye davet ediyoruz vip sabun bizden olunca beklemeden aldım ama elin oğlu için denemeye gönüllü yiğitler bekleniyor Benim internette sorun var galiba komşum yazdıklarınız gelmiyor )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
13/01/2020, Saat: 11:52
(12/01/2020, Saat: 17:14)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum haklısınız. Ama efsane cuma, yılbaşı, yurtdışından kardeşim gelecek vs derken hepsi üst üste geldi. O nedenle kozmetik AS dışında bitmiştir diyorum. Denemek için nerdeyse hepsinden jiletim, çeşitli tipte DE makinalarım, 3 adet kaliteli fırçam, 3 adet standart fırçam, 6-7 adet sabunum oldu. (13/01/2020, Saat: 10:43)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Not ettik abi, takipteyiz Nida komşuma katılıyorum ben de Sıraya koyup tek tek deneseniz zaten dediğiniz gibi kombinledim uyum sağladı sağlamadı derken en az bir yıl sürer deneme süresi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|