Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(30/08/2012, Saat: 00:15)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet evet bu, ben de zor bulunduğunu tahmin ediyorum. bütün jiletleri denerken aynı sabunu ve fırçayı kullanıyorum ve hepsini usturada deniyorum. şartlar eşit bende, ama dediğim gibi tıraşta kullanılan şap hariç her ürün kişiden kişiye oldukça değişkenlik gösteriyor. o yüzden birşey diyemem lakin bana kalırsa yeşil astradan bir gömlek üstün, hem daha rahat hem daha iyi alıyor bende. diğer rapiraları (2 çeşit denedim biri gri paket, diğeri ne renkti hatırlamadım şimdi) hiç beğenmemiştim, "nesini metediyorlar yahu?" da demiştim hatta bundan bahsediyorlarmış meğerse pampa.
Ohtaran komşum biraz daha dene jileti, sonra stoklamak istersen ben sana temin ederim buradan. Benim toptancımda bol bol var. Zaza aristokrat da satıyor isteyene, kolay kolay bulamazsınız. Ascoda var o da ucuzdu galiba.
Rapira'nın en son 100'lüğü 12 lira olmuştu bana 10'dan vermişti. yine o fiyattan verir mi bilmiyorum.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
30/08/2012, Saat: 00:32
(Son Düzenleme: 30/08/2012, Saat: 00:33, Düzenleyen: emiriko.)
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
rapiranın tutarsızlığına ölüyorum
bir jileti süper çıkıyor, bir tanesi berbat. Sanırım beni tutarlılığı ile kalbimden vuran tek jilet derby oldu. yabancılar çok çok haklı sevmekte. PS'nin bile bazen düşük performansları çıkıyor içinden. Astra da fena değil.
Saygılarımla
sharkın aynı pakedinin bir de parlak olanı var. sizdeki mat olan mı sayın emirikio?
Saygılarımla
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
teşekkür ederim lord, bahsettiğiniz gibi biraz daha deneyeyim, aynı şekilde devam ederse size zahmet verebilirim.
papazeriği, mat olan kutu eski olan galiba, bende ikisinden de var, mat olan biraz daha iyiceydi sanki.
(30/08/2012, Saat: 00:18)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (30/08/2012, Saat: 00:15)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet evet bu, ben de zor bulunduğunu tahmin ediyorum. bütün jiletleri denerken aynı sabunu ve fırçayı kullanıyorum ve hepsini usturada deniyorum. şartlar eşit bende, ama dediğim gibi tıraşta kullanılan şap hariç her ürün kişiden kişiye oldukça değişkenlik gösteriyor. o yüzden birşey diyemem lakin bana kalırsa yeşil astradan bir gömlek üstün, hem daha rahat hem daha iyi alıyor bende. diğer rapiraları (2 çeşit denedim biri gri paket, diğeri ne renkti hatırlamadım şimdi) hiç beğenmemiştim, "nesini metediyorlar yahu?" da demiştim hatta bundan bahsediyorlarmış meğerse pampa.
Ohtaran komşum biraz daha dene jileti, sonra stoklamak istersen ben sana temin ederim buradan. Benim toptancımda bol bol var. Zaza aristokrat da satıyor isteyene, kolay kolay bulamazsınız. Ascoda var o da ucuzdu galiba.
Rapira'nın en son 100'lüğü 12 lira olmuştu bana 10'dan vermişti. yine o fiyattan verir mi bilmiyorum.
Yorumları: 18
Konuları: 0
Teşekkür ederim, ben de Astra düşünüyordum açıkçası. Makinelerin görünüşüne çok takıntılı olduğum için başka markaların hatlarında EJ estetiğini bulamadım. O yüzden makinem Mild olacak, dolayısıyla da dediğiniz gibi keskinlerden gideyim, çok da facia yaşatmayacağımı düşünüyorum cildime.
Hoşgeldiniz. Aynı makineyi kullanıyorum çok memnunum ve yeşil astra gibi keskin bir jilet ile güzel uyum yakaladılar. Zaten bu tip bilgiler forumda da var. Yeşil astra keskindir dilerseniz rapira-derby gibi daha az keskin bir jilet ile de deneyebilirsiniz ancak ej'den daha agresif aletlerle daha iyi olur. Mild alet-keskin jilet, agresif alet-keskin olmayan jilet ile ben güzel tıraşlar oluyorum. Forumu okumaya devam
[/quote]
bende de mat olan var ve iyi performans alamadım. o zaman parlak olanı aramama gerek yok.
Teşekkür ederim hocam
Saygılarımla
(30/08/2012, Saat: 00:45)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkür ederim lord, bahsettiğiniz gibi biraz daha deneyeyim, aynı şekilde devam ederse size zahmet verebilirim.
papazeriği, mat olan kutu eski olan galiba, bende ikisinden de var, mat olan biraz daha iyiceydi sanki.
Bir 89cu daha geliyor foruma
(30/08/2012, Saat: 00:47)jolozgur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, ben de Astra düşünüyordum açıkçası. Makinelerin görünüşüne çok takıntılı olduğum için başka markaların hatlarında EJ estetiğini bulamadım. O yüzden makinem Mild olacak, dolayısıyla da dediğiniz gibi keskinlerden gideyim, çok da facia yaşatmayacağımı düşünüyorum cildime.
(30/08/2012, Saat: 00:35)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sharkın aynı pakedinin bir de parlak olanı var. sizdeki mat olan mı sayın emirikio?
Saygılarımla
hocam parlaklıktan kasıt sağ alt köşedeki kırmızı figürlerin daha açık renkte olması ise evet çünkü mcorco denemem için bir paket vermiş ve önceden sahip olduğum shark ile o kırmızının tonları farklı.
Bastırmadıktan sonra makam aracı kullanır gibi sakin bir sürüş ile güzel zevkli bir tıraş yaşarsınız
(30/08/2012, Saat: 00:47)jolozgur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, ben de Astra düşünüyordum açıkçası. Makinelerin görünüşüne çok takıntılı olduğum için başka markaların hatlarında EJ estetiğini bulamadım. O yüzden makinem Mild olacak, dolayısıyla da dediğiniz gibi keskinlerden gideyim, çok da facia yaşatmayacağımı düşünüyorum cildime.
emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldiniz. Aynı makineyi kullanıyorum çok memnunum ve yeşil astra gibi keskin bir jilet ile güzel uyum yakaladılar. Zaten bu tip bilgiler forumda da var. Yeşil astra keskindir dilerseniz rapira-derby gibi daha az keskin bir jilet ile de deneyebilirsiniz ancak ej'den daha agresif aletlerle daha iyi olur. Mild alet-keskin jilet, agresif alet-keskin olmayan jilet ile ben güzel tıraşlar oluyorum. Forumu okumaya devam
|