Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Splat kullanın içerisinde triclosan, florür, titanyum dioksit yok. Ama ayrıca isteyen olursa florürlü olan var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
31/03/2019, Saat: 01:04
(Son Düzenleme: 31/03/2019, Saat: 01:05, Düzenleyen: 3RD1.
Sebep: ekleme
)
@-mali Splatın tüm modelleri için geçerli değil maalesef bazı modellerinde mevcut.
https://www.splatoralcare.uk/products/to...nal-series
İngredients: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Lactate, Titanium Dioxide, Sodium Bicarbonate, Sodium Methylparaben, Hydroxyapatite, PVP, Sodium Saccharin, Fish Oil, Papain, Limonen
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Çok sağolun komşum bilmiyordum, hiç de kullanmadım ama kullanacak olsam kontrol ederdim. Florür olup olmadığına bakmak için
Demek ki gözü kapalı markaya güvenip almamak lazım iyice incelemek gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 66
Konuları: 3
27/04/2019, Saat: 18:51
(Son Düzenleme: 27/04/2019, Saat: 18:53, Düzenleyen: solidas.)
Pasta del capitono diş macunu sls,paraben yok. İtalyan malı. 75ml
Yorumları: 271
Konuları: 11
Eyüp Sabri Tuncer karanfil özlü diş macunundan memnun kaldım. Doğal bir ürün, içinde zararlı madde yok.
Nedir, ne değildir?
Yorumları: 66
Konuları: 3
Pasta del capitano yorumumu değiştiriyorum komşular, bu diş macununu 15 gündür kullandım ağzımda AFT denen yaralardan çıkardı satın almayın. İtalyaya e-posta attım düzgün içerikli ürün yapsanıza ağzımda yara yaptı diye. Onlarda özür dileriz vs resim çektim barkodyla beraber françahis diye bir adamdı ihracat sorumlusu.
Yorumları: 995
Konuları: 24
29/05/2019, Saat: 00:40
(Son Düzenleme: 29/05/2019, Saat: 00:45, Düzenleyen: CK89.)
Bir zarari varmidir bilmiyorum, ama ben bu seti her 6 ayda bir uyguluyorum.
Genelde 2 hafta uygulama suresi ve 2 hafta icinde 12 strip kullaniyorum.
Disleri bembeyaz yapiyor.
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
Bu macunu kullanıyoruz bir süredir, müthiş memnun kaldık...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 266
Konuları: 25
Tam kendimi tıraş malzemeleri konusunda frenleyip elimdeki stoğu bitirme kararı kalmışken bir de diş macunlarına merak saldım sonumuz hiç hayırlı değil hadi bakalım
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 125
Konuları: 2
(15/11/2019, Saat: 23:20)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam kendimi tıraş malzemeleri konusunda frenleyip elimdeki stoğu bitirme kararı kalmışken bir de diş macunlarına merak saldım sonumuz hiç hayırlı değil hadi bakalım
al bendende o kadar komşum , birde parfum ve kahvelere merak saldım bu aralar ki sorma , ceptekini bitirmeden rahatlamama hastalığına mı yakalandık anlamadım ki