Yorumları: 385
Konuları: 4
(19/02/2020, Saat: 23:17)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Tahir @PisPorsuk @GartBnx @Chinaski @ckeskin @kalantorxl ???
Bende buluşmaya katılacağım Caner. Uzun zamandır bir türlü denk getirip seninle görüşemedik. Bu kötü gidişe bir son verelim ne dersin? Katılma imkanı olan komşularımızı aramızda görmek isterim.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Arkadaşlar toplantımız 29 Şubat cumartesi olacak, 22 Şubat cumartesi yani yarın değil karıştırmayalım.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 350
Konuları: 1
Büyük İstanbul bulusmasinda bende varim , tüm komsulari orada görmekten simdiden memnuniyet duyuyorum .
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
@onurcakmak Kardeşim çok özür dilerim, ben seni yazmayı unutmuşum.
@Tahir Ağabey
@kalantorxl Sinan Ağabey sizler geliyorsanız bende geleceğim. Görüşmek dileğiyle. Selamlar.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(22/02/2020, Saat: 20:46)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak Kardeşim çok özür dilerim, ben seni yazmayı unutmuşum. @Tahir Ağabey @kalantorxl Sinan Ağabey sizler geliyorsanız bende geleceğim. Görüşmek dileğiyle. Selamlar.
@ahraz @ahraz Ha şöyle güzel güzel etiket yap
Hoş sohbetleriniz olsun dostlar .
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
@ Nani Kuş Sağol Ağabeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(22/02/2020, Saat: 22:00)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bunu koyunca boşluk koyma kardeşim
@Nani Kuş
Hahha formda kendi kendine etiket yollayan ilk ben oluyorum
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(22/02/2020, Saat: 20:46)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak Kardeşim çok özür dilerim, ben seni yazmayı unutmuşum. @Tahir Ağabey @kalantorxl Sinan Ağabey sizler geliyorsanız bende geleceğim. Görüşmek dileğiyle. Selamlar.
Estağfurullah abi, lafı mı olur
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 91
Konuları: 1
İyi akşamlar. Maalesef Cumartesi akşamı ailecek Keşanlı Ali Destanı na gidiyoruz. Gündüz de rutin doktor kontrolü var. Bu seferlik affedin. Ama en kısa zamanda görüşmek dileğiyle Komşular.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
27/02/2020, Saat: 23:22
(Son Düzenleme: 28/02/2020, Saat: 00:19, Düzenleyen: Soner.)
https://youtu.be/3hRqZrC5KeQ
Geliyorlar...
Onlar geliyor...
Hazır ol İstanbul...
Hazır ol geltir...!
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...